2777
2789
عنوان

رفتم لاکپشت خریدم

176 بازدید | 35 پست

پسرم ۵ سالشه چن وقتی پیله کرده بود حیوون خونگی میخام منم ک حوصله سروصدا نداشتم گفتم لاکپشت بگیرم بی حرکت یجاس دیگ صدایی هم نداره😂

اندازه دوبند انگشته گوگولی😍😍😍😍 پنجه های کوچولو داره اوخووودا چقد عاشقش شدم خودم😂😂

غذاش ماهی ریزه ریییزه اصن دیده نمیشه ب زور بایددقت کنی ببینی

تازه میخام برم ازهمون مغازه چن وقت دیگ واسش یا داداش یا ابجی بیارم😁😁

خلاصه عاشقش شدم

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جوجه محلی گرفتم تابستون واسه پسرم الان مرغ و خروس شدن خروسم تاج دراورده مرغه تخم میزاره عاشقشونم میرم خروس و میچلونم انثد بوسش میکنم خیلی گوگولیه 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
منم جوجه محلی گرفتم تابستون واسه پسرم الان مرغ و خروس شدن خروسم تاج دراورده مرغه تخم میزاره عاشقشونم ...

وااایییی چقده اینا خوبن اخه😍😍😍 من نصف روز فقط درحال نگا کردن ب اینم دستوپاشوتکون میده من ذوق مرگ میشم😂

لاک پشت آبیه؟ما یکی داشتیم کوچولو بود و مرد الان یه لاک پشت خاکی خریدیم تو باغ گم و گور شده ولی بزرگ ...

نه لاکپشت خشکی چون پنجه داره لاکپشتای ابی دستوپاشون مث باله میمونه

وااایییی چقده اینا خوبن اخه😍😍😍 من نصف روز فقط درحال نگا کردن ب اینم دستوپاشوتکون میده من ذوق مرگ ...

تاج خروسمو اگه ببینی چند روزه قوقولی نصفه نیمه میکنه انقد امروز بوسش کردم گردنش یه بوی خوبی میده خیلی خوشگله 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
مگ از توظرفش میتونه دربیاد😱😱

دخترم داشت.گنده.شب سیزده بدر دو سال پیش از سبد با ارتفاع بالا در اومده بود.وایییی فرداش تو خونه تنها میشدم و میترسیدم.کلی گشتن پشت سطل آشغال پنهان شده بود.با خوشحالی بردیم طبیعت و رها کردیم.ولی دوقلوهام دوست داشتن.رو فرش میزاشتن و میدویید.