2777
2789
عنوان

چه هنرهایی بلدید و از کجا یاد گرفتید🍀🎨

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 89 پست
چقدر عالی واقعا😍 کاش منم بتونم انقدر پشتکار داشته باشم برای علایقمخیلی ممنونم، خیالم راحت شد که خود ...

بله میشه نگران نباشید توی آموزش دیدن اصلا نترسیدریسک کنید وتوکل به خدا با کارهای ساده شروع کنید

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...
بله میشه نگران نباشید توی آموزش دیدن اصلا نترسیدریسک کنید وتوکل به خدا با کارهای ساده شروع کنید

خیلی‌ ممنونم💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ من 22 ام منم همینم تازه ترم 4 دانشگاه هم

من ۲۳ دانشگاهم تموم شده دارم کار می‌کنم فعلا❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چه قشنگ😍 تازه اونم دو رنگ

واقعا بافتنی سخته، یه جا سفت میشه یه جا شل میشه 

هر چی هم یاد بگیرم فقط برای یه روز تو ذهنم می‌مونه😂 حسودیم شد

بافتنی خیاطیعاشق نقاشی بودم ولی هیچ وقت فرصت نشد یاد بگیرماگه دنبال ایده هستی برو پینترست

بافتنی و خیاطی واقعا سخته و زمان‌بره، زیاد حس نمیگیرم باهاشون... مثلا اگه خیاطی برای دوخت عروسک نمدی اینا باشه خوشم میاد ولی لباس و اینا نه (فعلا نه، شاید بعدا امتحان کردم و عاشقش شدم)

نقاشی رو از همون موقع که این تاپیک رو زدم شروع کردم گل. کمال‌گرایی نمی‌ذاشت، نمی‌دونستم باید گواش بگیرم یا آبرنگ یا ماژیک اکریلیک... 

وگرنه با یه کاغذ و مداد معمولی هم میشد انجامش داد و طراحی رو تمرین کرد😁✨ یه ماه اینا طراحی رو تمرین کردم که دستم راه بیفته بعدش زدم تو کار آبرنگ❤️

پینترست خداست، خیلی خوبه

چه قشنگ😍 تازه اونم دو رنگواقعا بافتنی سخته، یه جا سفت میشه یه جا شل میشه هر چی هم یاد بگیرم فقط برا ...

حسودی نداره من که کارگر ساختمانم و پسرم بلدم تو چرا نتونی فقط کافیه نقشه بلد باشی

مجازی هم دیگه راهی برای  فرار از تنهاییام نیست الله چرا آفریدی کسی رو که درک درستی از خلقتت نداره😪

حسودی نداره من که کارگر ساختمانم و پسرم بلدم تو چرا نتونی فقط کافیه نقشه بلد باشی

چون مطمئنم سیم‌پیچی مغزم برای یاد گرفتن بافتنی ساخته نشده😅 کلا تصور فضاییم از پیچش کاموا و نخ و همین نقشه که میگی صفره

تو نقاشی و بقیه کارهای هنری بهترم

چون مطمئنم سیم‌پیچی مغزم برای یاد گرفتن بافتنی ساخته نشده😅 کلا تصور فضاییم از پیچش کاموا و نخ و همی ...

مجازی هم دیگه راهی برای  فرار از تنهاییام نیست الله چرا آفریدی کسی رو که درک درستی از خلقتت نداره😪