2777
2789
عنوان

رفتم لاکپشت خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 35 پست
منم جوجه محلی گرفتم تابستون واسه پسرم الان مرغ و خروس شدن خروسم تاج دراورده مرغه تخم میزاره عاشقشونم ...

وای یادم اومد پارسال شوهرم رفت واسه دخترم جوجه رنگی خرید

تا آورد گفتم بذارش تو تراس، گذاشت تو جعبه و آب و دون ریختیم براش

۵دقیقه بعد رفتیم بهش سر بزنیم دیدیم کلاغ بردتش🤣🤣🤣

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم داشت.گنده.شب سیزده بدر دو سال پیش از سبد با ارتفاع بالا در اومده بود.وایییی فرداش تو خونه تنها ...

این چون کوچولوعه نمیترسم ازش ولی اگ گم بشه نگرانم زیر دست و پا بیاد😂

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

با چ سرعتی از دستش دادین🥲😂😂😂

اگه بدونی چقدر خوشحال شدم

خیلی بدم میاد از حیوون خونگی، اونم پر سروصدا...

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وای یادم اومد پارسال شوهرم رفت واسه دخترم جوجه رنگی خریدتا آورد گفتم بذارش تو تراس، گذاشت تو جعبه و ...

اونا مردنین ضعیفن . محلی گرفتم ازین حنایی ها عشقم شدن ولی حیاط و به گند کشیدن همیشه هم آزادن دلم نمیاد زندانی شون کنم براشون ویتامینم خریدیم 😂

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
غذاش هم باید بخرید؟دستشویی هم میکنه؟ چند گرفتید پسر منم دوس داره

غذاش هفته ای یه دونه ماهی ریز قیمت هرماهی ۲۰ تومن و دسشویی تو ابش میکنه(اندازه یک بندانگشت اب داره توظرفش) ابشم هفته ای دو سه بار بایدکلن عوض کنی قیمت خود لاکپشت هم ۲۲۰ تومن درکللل خیلی بی ازار و بدون زحمته

اگه بدونی چقدر خوشحال شدمخیلی بدم میاد از حیوون خونگی، اونم پر سروصدا...

منم حوصله خودمو ندارم چ برسه حیوون خخخ ولی این واقعن بی ازاره طفل معصوم😂