2777
2789

به کمکتون نیاز دارم

لطفا هر چی بلدید و انجامش خوشحالتون می‌کنه رو بگید

از آشپزی و شیرینی‌پزی گرفته تا موسیقی و طراحی و نقاشی و عکاسی و بافتنی

به معنای واقعی کلمه: هر چی که بلدید

من دنبال یه هنر می‌گردم که شروعش کنم، اما خیلی گیج شدم، انگار که اصلا نمی‌دونم چی دوست دارم🥲

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه دوست داشتید عکسش رو هم بفرستید که دور هم ذوق کنیم💕

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقاشیم از وقتی یادمه خوب بود کلاس نرفتم

سنتور هم از ۱۲ سالگی میزنم کلاس رفتم

آشپزیم تعریفی نداره😬

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من استعداد هنری ندارم فقط آشپزی بهم آرامش میده وقتی آشپزی می کنم انگار به هیچی فکر نمی کنم

عزیزم🥲 منم آشپزی رو خیلی دوست دارم 

شما هر روز انجامش میدی؟ یعنی این حرکت که بهت آرامش میده بخاطر آشپزی توی زمان‌های خاصه یا برنامه روزانه شماست؟

و اینکه معمولا چه غذاهایی رو بیشتر دوست داری درست کنی؟ 

برو پینترست ببین از دیدن عکسای چه هنری سیر نمیشی و برات جذابه خودتم خلقش کنی

با هوش مصنوعی گراک هم حرف بزن لیست بهت بده

Grok.com 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم🥲 منم آشپزی رو خیلی دوست دارم شما هر روز انجامش میدی؟ یعنی این حرکت که بهت آرامش میده بخاطر آش ...

اره روزی دو مدل نهار میزارم. دو مدل شام چون پسرم ۹۰ درصد غذاها رو نمی خوره 

هر روز صبحم رو با آشپزی شروع می کنم تا حس خوب بگیرم 

همه چی درست می کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نقاشیم از وقتی یادمه خوب بود کلاس نرفتمسنتور هم از ۱۲ سالگی میزنم کلاس رفتمآشپزیم تعریفی نداره😬

ایول بهت😍

یه دستی بکش رو سرم که منم گیتار رو عین آدم تمرین کنم😂

من مشکلم با نقاشی دقیقا همینه، از بچگی هی تمرین می‌کردم و کارم خوبه، با هر چیزی بکشم حتی اگه دفعه اولم هم باشه خوب از آب درمیاد... یعنی به همه ابراز سنتی و دیجیتال ناخنک زدم ولی آخرش نتونستم یه شاخه رو انتخاب کنم و توی همون حرفه‌ای بشم

خياطی از مدرسه، مادرم، و کتاب های خیاطی، قلاب بافی و بافتنی مادربزرگم و بعدها کتاب، نقاشی کلاس ان لاین و یوتوب، شمع سازی یک کلاس تابستونه و بعد یوتیوب، نان و شیرینی اینترنت و کتاب

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم