الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم یادمه مامانم کلی سرصدا میکرد و میزد با اینکه تنبل نبودم فقط تمرکز نداشتم اگر با حوصله یاد می ...
آره این داد و کتک عوارضش میمونه تا آخر عمر
بعد هم یه مراکز مشاوره ای هست که اگه مدرسه نامه بده میتونن ببرن بچشون رو اونجا میفهمن بچه چه مشکلاتی داره و کم کم با بازی های تمرکزی بهترش میکنن شاید نیاز به دارو داشته باشه حتی
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
میدونی گفتن کمک ب مدرسه بیار نبردم.فرم مدرسه هم نخریدممیترسم طرف دفتر و مشاور و معلم برمندارم پول بد ...
فرم نداره با چی میره
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اول از همه بچه ی زبون نفهم یعنی چی؟بعدا بزرگ بشه همینارو له خودت میگه ها حواست باشه و اینکه برو یه نفس راحت بکش به ابی به صورتت بزن اروم بشی بهش بگو من میخوام برم سراغ کارم اگه میای الان بیا کمکت میکنم وگرنه دیگه شب من زود میخوابم. و امشب زود چراغو خاموش کن و بخواب
دخترم امسال دومه پارسال اول بود همینکارو میکرد همش دعواش میکردم ببین اصلا دعواش نکن بهش بگو باشه ننویس فقط فردا برو خودت ب معلمت بگو ننوشتم . من همینو میگم بدون هیچ خون و خونریزی میشینه مینویسه اگه هم ننوشت بزا بدون مشق بره مدرسه معلم یه بار دعواش کرد دفع دیگ مینویسه
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .