2777
2789
عنوان

بچه زبون نفهم مشق نمینویسه کلاس اولی کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 101 پست
دخترم نه همونه اونم منو درست کردهبرای نقص توجه چی میدن قرص؟

برای دارو گرفتن روان شناس یا متخصص مغز واعصاب باید بری 

برای بهتر شدن تمرکز ببر مرکز مشاوره شهرتون یه تمرینایی میدن بهت که بهتر میشه

مثلا لی لی باید بلد باشه دوچرخه سواری 

مثلا سه تا کلمه بی ربط میگی بچه باید تکرارش کنه بعد ۴تا میگی بعد ۵ تا و..باید اون کلمات رو بگه مثلا پنکه تلوزیون ماشین ساعت

بعد دیگه مثلا میگی هر وقت  حرف ب رو گفتم دست راستت رو بیار بالا بعد شروع میکنی ج ت س ب ر ز ی ب ق ف ت ب

همینطور حروف ب رو وسط حروف دیگه به کار میبری باید دستشو بالا بیاره حالا هر حروفی که دوست داری و..

و اینکه حتما با مدرسه صحبت کن مرکز مشاوره شهرتون که دولتی هست بهت نامه بدن ببری اونجا هر جلسه ای نهایت ۱۵۰ تومنه 

عزیزمن تو اتاق کناربم بهش میگم ی ربع دیگه میام میرم میام ففط ی دونه ی دونه تنها نوشتهباید چطیکار کنم ...

کلاس اول رو که نمیشه تنها گذاشت باید بشینی کنارش حوصله کنی قربون صدقه بری ذوق کنی 

دور قشنگ هاش سیب بکشی قلب بکشی برچسب بزنی تا ذوق کن خوشش بیاد بنویسه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب امام حسین این بنویسه بفهمم مشکل عقلی نداره رو دستام راه میرماین رسما خودشو ب منگولی زده

اشتباه منو نکن عزیزم

منم فکر می گردم مشکل داره ،نمی گیره

نمی دونستم باید باهاش صداکشی کار کنم

کلی دعواش می کردم

زمان کرونا هم بود 

بعد فهمیدم صدا کشی کنم

روخوانی زیاد کار کردم که از طریق حافظه تصویری تقویت شه

دفتراش رو براش نقاشی می کردم که ذوق داشته باشه

هر کلمه که مینوشت پاک کنهاش براش دست می زدن،از این پاک کن پستونک ها طرح انگلیسی بردز 

الان کلاس پنجمه مستقل شده،خیلی باهوشه 

کلاس اول خیلی سخته مخصوصا اگه بچه ی اولته 

پسر من که شهریوری بود و از همه بچه های کلاس کوچیکتر بود و در اصل هم خیلی ریزه میزه بود

بهش او آر اس و قرص جوشان ویتامین سی ندادی؟

اها اون همین بچه هست 

سونو بردم ی مشکلی نو معده تش هست باید ببرم دکتر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اشتباه منو نکن عزیزممنم فکر می گردم مشکل داره ،نمی گیرهنمی دونستم باید باهاش صداکشی کار کنمکلی دعواش ...

خدا امواتتو بیامرزه برو تاپیک قبلم ببین عکس دفترش فرستادم

این هنوز ب صدا کشی نرسیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اول از همه بچه ی زبون نفهم یعنی چی؟بعدا بزرگ بشه همینارو له خودت میگه ها حواست باشه و اینکه برو یه ن ...

بیغیرته براش فرقی ندارا نوشتن یا ننوشتن درساش

من که زدم بی خیالی خودش میدونه

من دارم جون میدم برای زندگی

دارم با خفت و خاری سر میکنم

ظرفیتم مر پره

بخدای جای اذیت بیشتر این الف بچه ندارم

بی خیال نهایت اینه تبیهش کنن درست شه

معلم گفت من پول دیه دادن ندارم ک تنبیه کنن 

فقط از کلاس میندازه بیرون 

خودشو راحت میکنه

چه معلم احمقی هیچی نگفتی همچین حرفی زد؟

پیش ۴۰تا از والدین گفت تو جلسه اولیا مربیا