2777
2789

کلاس اولی کی داره از ۳میخواد ۵خط بنویسه 

ب امام حسین نمیکشم 

هر علطی میکنه جز نوشتن

خودم نشستم بالا سرش ک فقط ۳خط بنویسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دو دفعه ک ننوشت سر کلاس معلم توبیخش کرد خودش مینویسه
من که اینطوری بودم اینقدر غرور داشتم بهم بر میخورد
مامانم هم بالا سرم نبود اصلا دیکته هم خودم مینوشتم
ولی خواهرم دقیقا مثل شما ک بالا سر بچه میشینید، خیلی دردسر داشت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من که جرات نمیکنه مشق ننویسه ولی سر کلاس گوش نمیده دیوونم کرده معلمش میگه اصلا گوش نمیده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دقیقا مشکل اینه که بالا سرش نشستی

پاشو برو‌به کارهات برس انقد گیر نده 

والا الان یکی هم بالا سر خودت بشینه تپ آشپزخونه هی بگه زود باش ظرف ها رو بشور ناخودآگاه دلت میخواد نشوری

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

ازش بپرس مشقاتو کی مینویسیاگه جواب. نداد یا انجام نداد بذار بره مدرسهیادت باشه شما مادرشی نه معلمشبذ ...

عزیز معلم چیکار میکنه؟ اینکارو کردم مفلم ۳زنگ از کلاس انداخت بیرکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من هم اولی دارم هم چهارمی،دیشب داشتم هم کاردستی درست میکردم هم برای کلاس چهارمی مشق مینوشتم

ب امام حسین این بنویسه 

بفهمم مشکل عقلی نداره رو دستام راه میرم

این رسما خودشو ب منگولی زده

دقیقا مشکل اینه که بالا سرش نشستیپاشو برو‌به کارهات برس انقد گیر نده والا الان یکی هم بالا سر خودت ب ...

عزیزمن تو اتاق کناربم بهش میگم ی ربع دیگه میام 

میرم میام ففط ی دونه ی دونه تنها نوشته

باید چطیکار کنمم یعنی