2777
2789
عنوان

بچه زبون نفهم مشق نمینویسه کلاس اولی کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 101 پست
بلوز شلوار معمولی

گیر نمیدن؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمن تو اتاق کناربم بهش میگم ی ربع دیگه میام میرم میام ففط ی دونه ی دونه تنها نوشتهباید چطیکار کنم ...

انقد حرص نخور مثل من.درست میشه.دختر من پیش دبستانی بود.از این دفتر شطرنجیا باید ۱صفحه انجام میداد.

رفت تو اتاقش بعد نیم ساعت فریاد شادی زد که اخ جون مشقام تموم شد.من و باباشم خوشحال که این چقد دستش تنده.رفتم میبینم فقط یدونه،یدونه از اون خونه ها رو رنگ کرده بعد نیییییییییم ساعت.

الان کلاس چهارمه عالی نیست ولی خیلی بهتر شده

عزیزمن تو اتاق کناربم بهش میگم ی ربع دیگه میام میرم میام ففط ی دونه ی دونه تنها نوشتهباید چطیکار کنم ...

اصلا کاریش نداشته باش 

میره مدرسه با پیامد کارش مواجه میشه درست میشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

معلم گفت من پول دیه دادن ندارم ک تنبیه کنن فقط از کلاس میندازه بیرون خودشو راحت میکنه

خب راست میگه دیگه 

کتک‌که نمیتونه بزنه 

فقط میتونه جریمه بگه و بیرون کنه

بره دفتر اونجا جدی باهاش صحبت کنن حساب کار دستش میاد

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اصلا کاریش نداشته باش میره مدرسه با پیامد کارش مواجه میشه درست میشه

معلم بچه رو میندازه بیرون 

میگه ۳۷دانش اموز نمیتونن فدای ی بچه بشن

وقتی سر کلاسم هست انداختنش میز اخر اخر تک نفری نشسته

اصلا کسی ب کار این کاری نداره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

فکر کنم این مشکل همه مامان ها هست ، پسر من دومه ، سال قبل ب حرفم گوش میکرد بهتر بود ولی امسال هنوز یه ماه نشده رفته مدرسه دیونم کرده و میگه من نمیرم مدرسه اخراج کنم اصلا براش مهم نیست ولی تو کلاس پسر ساکت و حرف گوش کنی هست . من دیروز جریمه ش کردم نه گوشی بهش دادم نه گزاشتم بره با دوستش بازی کنه ولی امروز درسش رو کامل نوشت بعد هم رفت بازی البته اینم بگم بخاطر اینکه بنویسه باهاش مسابقه میزارم و مشق ک داره منم تو یه دفتر جدا می نویسم اونم تو دفتر خودش .

فکر کنم این مشکل همه مامان ها هست ، پسر من دومه ، سال قبل ب حرفم گوش میکرد بهتر بود ولی امسال هنوز ی ...

ممنونم بچه من از اگه گوشی ازش بگیرم.ماشین اسباب بازی اینا هیچی براس مام نیست حاطره ۵ساعت ی گوشه بشینه با انگشتاش بازی کنا ولی مشق ننویسه.سر کلاسم چون معلم بهش بها نمیده همش با   اینور اونور بازی میکنا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه منم همینه عصبی شدم دیگه..

ولی یه راه حل داره اگه دست خطش برات مهم نیست

میتونی کورنومتر گوشیتو روشن کنی و بگی مثلا ببینم تو چه زمانی مشقتو مینویسی برا هر خط یک و نیم دقیقه در نظر بگیر ..بگو اگه مثلا تو این زمان تموم کردی جایزه داره..

عادت ب نوشتن ک کرد دیگه بگو مهم اینه خوش خط و صحیح بنویسی زمان مهم نیست دیگه مینویسه