2777
2789
عنوان

بچه زبون نفهم مشق نمینویسه کلاس اولی کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 101 پست

من دوتا اولی دارم کلی تکلیف تو گروه میفرسته 

منم سرمشق میدم کلی و شکل و نقاشی و ریاضی دارن این دوتام باید بشینن بنویسن وگرنه از کارتون و بازی و این چیزا خبری نیست 

معلمشونم اگر دیر بنویسن زنگ تفریح نگه میداره تو کلاس تا یاد بگیرن زودتر بنویسن تموم کنن 

یعنی چی خودشو زده به منگولی باید ببریش پیش مشاور شاید نقص یادگیری و توجه داره 

اصلا سرش داد نزن یا کتکش اصلا نزن که هزار برابر باید وقت بذاری اون داد و کتک از ذهنش پاک بشه بچه کتک بخوره خنگ میشه باور کن ..منم دخترم‌پارسال پیرم‌کرد الانم باهاش درگیرم هنوز ولی فقط با صبر و حوصله میتونی بهتر کنی اوضاع رو و حتما هم بالا سرش باش بهش یاد بده چطور بنویسه اگه از هر درسی عقب بیوفته درسای دیگه میاد رو هم میشن دیگه از پسش بر نمیای 

راستی گوارش دخترت خوب شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جان خودم اگه بچه عاقلی بود کارهای خطرناک نمیکرد تو خیابون نمیپرید بچه مردمو الکی نمیزداصلا بزار ی ...

مدرسشون مشاور نداره؟ 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

اووووف چ صبری داری بخدا

الان رفته داره برنامه تماشا میکنه،خل شدم دیگه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یبار ک خیلی اذیتت کرد بشین جلوش خودتو بزن گریه کن دلش برات میسوزه مینویسه

خودم زدم گریه کردم

۶ماه زندگیم پاشیده دارم هر روز گریه میکنم  این دلش نمیسوزه

میزنممشم بازم نمینویسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یعنی چی خودشو زده به منگولی باید ببریش پیش مشاور شاید نقص یادگیری و توجه داره اصلا سرش داد نزن یا کت ...

من خودم یادمه مامانم کلی سرصدا میکرد و میزد با اینکه تنبل نبودم فقط تمرکز نداشتم اگر با حوصله یاد میداد گوشه گیرو منزوی نمیشدم 

مدرسشون مشاور نداره؟

میدونی گفتن کمک ب مدرسه بیار نبردم.فرم مدرسه هم نخریدم

میترسم طرف دفتر و مشاور و معلم برم

ندارم پول بدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خودم زدم گریه کردم۶ماه زندگیم پاشیده دارم هر روز گریه میکنم این دلش نمیسوزهمیزنممشم بازم نمینویسه

پس باید مشکلش از ریشه گرفته بشه

میگی بچهارو میزنه قطعا ی مشکل فکری داره فکرش درگیره منم اینجوریم

ببرش مشاوری جایی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

من خودم یادمه مامانم کلی سرصدا میکرد و میزد با اینکه تنبل نبودم فقط تمرکز نداشتم اگر با حوصله یاد می ...

باید چیکار کنیم برای بچه تمرکز بگیره

پس باید مشکلش از ریشه گرفته بشهمیگی بچهارو میزنه قطعا ی مشکل فکری داره فکرش درگیره منم اینجوریمببرش ...

پول ندارم 

میدونی گفتن کمک ب مدرسه بیار نبردم.فرم مدرسه هم نخریدممیترسم طرف دفتر و مشاور و معلم برمندارم پول بد ...

کمک ب مدرسه چ چرت و پرتیه مدرسه دولتی وظیفشه بزاره بچه درس بخونه اونجا حتی بدون شهریه

چیزی بگن میتونی بری اموزش پرورش ثابت کنی وضعت خوب نیست دیگه کاریت ندارن

مال من امسال دیگه سومه تو این سه سال تا حالا نه خودش صبح از خواب بیدار شده نه یه بار خودش مشق نوشته ...

پسره یا دختره

کمک ب مدرسه چ چرت و پرتیه مدرسه دولتی وظیفشه بزاره بچه درس بخونه اونجا حتی بدون شهریهچیزی بگن میتونی ...

ربتم انوزش پروزش میگه شما رفتار داعشی طور داری