2777
2789
عنوان

بچه زبون نفهم مشق نمینویسه کلاس اولی کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 101 پست
ربتم انوزش پروزش میگه شما رفتار داعشی طور داری

🤣🤣🤣🤣

خوب برخورد نکردی باهاشون

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی خودشو زده به منگولی باید ببریش پیش مشاور شاید نقص یادگیری و توجه داره اصلا سرش داد نزن یا کت ...

دخترم نه همونه اونم منو درست کرده

برای نقص توجه چی میدن قرص؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من خودم یادمه مامانم کلی سرصدا میکرد و میزد با اینکه تنبل نبودم فقط تمرکز نداشتم اگر با حوصله یاد می ...

آره این داد و کتک عوارضش میمونه تا آخر عمر 

بعد هم یه مراکز مشاوره ای هست که اگه مدرسه نامه بده میتونن ببرن بچشون رو اونجا میفهمن بچه چه مشکلاتی داره و کم کم با بازی های تمرکزی بهترش میکنن شاید نیاز به دارو داشته باشه حتی

منم الان در جنگ هستم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

اول اینکه خداروشکر کن که همین رفتن به مدارس عادی،آرزوی خیلی از مادراس

دوم فقط صبوری میطلبه

سوم قلق گیری(باجایزه رام میشه یا تنبیه،چی اثر داره)

چهارم،شما تنهانیسی.همه درگیریم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
میدونی گفتن کمک ب مدرسه بیار نبردم.فرم مدرسه هم نخریدممیترسم طرف دفتر و مشاور و معلم برمندارم پول بد ...

فرم نداره با چی می‌ره 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ب امام حسین این بنویسه بفهمم مشکل عقلی نداره رو دستام راه میرماین رسما خودشو ب منگولی زده

کلاس اولیه هاااا

همه مادرها این مشکل و داشتن فقط باید صبور باشی و اینکه بالاسرش نشینی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اول از همه بچه ی زبون نفهم یعنی چی؟بعدا بزرگ بشه همینارو له خودت میگه ها حواست باشه و اینکه برو یه نفس راحت بکش به ابی به صورتت بزن اروم بشی بهش بگو من میخوام برم سراغ کارم اگه میای الان بیا کمکت میکنم وگرنه دیگه شب من زود میخوابم. و امشب زود چراغو خاموش کن و بخواب

فردا اگه تکلیفشو ننوشت خود معلمش باهاش صحبت میکنه

دخترم امسال دومه پارسال اول بود همینکارو میکرد همش دعواش میکردم ببین اصلا دعواش نکن بهش بگو باشه ننویس فقط فردا برو خودت ب معلمت بگو ننوشتم . من همینو میگم بدون هیچ خون و خونریزی میشینه مینویسه اگه هم ننوشت بزا بدون مشق بره مدرسه معلم یه بار دعواش کرد دفع دیگ مینویسه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

زمان تعیین کن مثلا از ساعت ۳تا ۴ باید بنویسی در غیر اینصورت کارتون مورد علاقه ات نمی تونی ببینی 

اگر به زنگ ورزش علاقه داره بگو اگر ننویسی به معلمت گزارش میدم که از زنگ ورزش محروم بشی