2777
2789
عنوان

دخترم شپش گرفته دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 90 پست

من مامانم گرفته بود میدونی چطور خوب شد؟ 

اصلا نترس فقط یه شونه مخصوص شپش از داروخونه بخر 

خودشون هم اصولا به محلول معرفی میکنن اسپری کنی رو سر همیت دوتا نهایت یه هفته ای همش میره 

فقط تند تند با اون شونه کن زیرشم یچی پهن کن

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ۲۰ ماهشه

عزیزم یه نوع محلول الان بهت معرفی میکنم نه بود اره نه ضررازیکسال به بالا قابل استفاده س هیچ ضرری هم نداره شرکتی محلول تلخی هرچی رشک وشپش میکشه

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

منن موهای بچه هامو اسپره گره باز کنم میزنم ترسوندی منو

منم فردا تو موهاشون بگردم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

ازین شونه های فلزی که دندونه هاش خیلی به نزدیکه.من توی پت شاپا دیدم خیلی خوبن.من ازشون خریدم واسه دخترم.اونهم از اول مهر که مدرسه ها باز میشه گرفتار شپشه.روغن نارگیل یا زیتون میزنم رو موهاش و شونه می کشم هر چی هست در میاد

منن موهای بچه هامو اسپره گره باز کنم میزنم ترسوندی منومنم فردا تو موهاشون بگردم

ربطی به اسپری نداره به هیچ وجه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
فقط ۲۰ ماهشه

منم پسرم یکسال و چهار ماهش بود گرفت..موقع خواب آروم آروم اون قسمت رشک رو قیچی میکردم..طوری میزدم ب چشم نیاد کوتاه کردنم..کار سه شب بود برام ک چیزی نبینم بهترین کار همینه...وبع س رفتم اسپری فوم گیاهی مال شپش گرفتم از داروخانه با رعایت نکات مربوط ب کودکان یک بار زدم و خلاص شدیم از شپش

سنش كمه مهد ميره؟ اكه نه كه از شماها كرفته همتون بايد شامبوي مخصوص استفاده كنيد هر روز تو موهاش نكاه كني تخمها رو بكشي يكي هم كل موهاي شما رو بكرده. تمام رو تختيها و وسايل رو بشور وسايلي كه نميتوني بشوري رو تا دو هفته بذار تو يه كيسه درش رو ببند.مرتب جارو كن هر كي تو اون خونه هست بابد درمان رو انجام بده وكرنه قطع نميشه