2777
2789

دکترم با لبخند گفت چیزی نیست اینا روزی برطرف میشد و از یادت میره

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح هورمون ها ک بعد زایمان بالانس بشه لکه ها کم رنگ تر میشن ولی نمیشه گفت قطعا برطرف میشن همشون

چرا من زودتراز بارداری نمیدونستم الکی از نو جونی حامله شدم پیره زن شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا من زودتراز بارداری نمیدونستم الکی از نو جونی حامله شدم پیره زن شدم

این احساساتی ک نسبت ب خودت داری صرفا بخاطر همون هورموناس نترس تمام لک ها استرچ مارک های روی شکم و هر تظاهری بعذ از ختم بارداری ظاهر بهتری پیدا میکنه همشون رو دوست داشته باش و عاشقشون باش اینا یادگاری های مادر شدن.مادر شدن حس قشنگیه از اول تا اخرش پر از عشقه.شما نوزادت ک ب دنیا بیاد دنیارو فدای ی تار موش میکنی دیگه ب لک و این حرفا فکرم نمیکنی

این احساساتی ک نسبت ب خودت داری صرفا بخاطر همون هورموناس نترس تمام لک ها استرچ مارک های روی شکم و هر ...

جدیی یعنی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بابا غصه هیچیو نخور همه چی بهتر میشه زندگی رو روال میفته مادر شدن حس شیرینیه خودتو با این چهارتا ...

خب زشت شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب این ورم و تظاهرات ظاهری بعد از زایمان قطعا بهتر میشن و نسبت ب اون حس مادری ک تجربه خواهی کرد خیلی ...

عجب اگر سنم بالا تر بود اینطوری نمیشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجب اگر سنم بالا تر بود اینطوری نمیشدم

تو هر سنی باردار بشی ورم میکنی پوست شکم و رون هها ب احتتممال زیاد ترک میخورن و اگه پوستت نسبت ب افزایش هورمون حساس باشه لک میاره ..سعی کن ضد افتاب خوب بزنی وقتی در معرض اافتابی و پوست شکم و رون. هاتو روزی چند بار با محصولات ضد. استرچ چرب کنی.از خوردن افراطی پرهیز کن. ک بعدا با مشکلل. افزایش وزن مواجه نشی.

تو هر سنی باردار بشی ورم میکنی پوست شکم و رون هها ب احتتممال زیاد ترک میخورن و اگه پوستت نسبت ب افزا ...

غذا کنترول شده میخورم تا حالا اضافه وزن نداشتم.بیشتر صحبونه با کره های آجیلی هستش ناهرمون ساعت ۳ هست غدا هام دریایی و سبزیجات هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا کنترول شده میخورم تا حالا اضافه وزن نداشتم.بیشتر صحبونه با کره های آجیلی هستش ناهرمون ساعت ۳ هست ...

خاله ام دوقلو بود لک نیفتاده پرسیدم میگه از شوهرده میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40