2777
2789
عنوان

زدم تو صورت بچم خون دماغ شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 48 پست
خب به نظرم هر مادری حداقل یکبار بچشو زده حالا چه آروم چه محکم

لطفا تکرار نکن

من خودم تک دخترم و فدق العاده لوس مامانم یه فرشتس ک تموم زنوگیشو پام گذاشت

فقط یکبار تو ۶ سالگی زد تو گوشم و یبار ترسوندم قاشق داغ بذاره پشت دستم هنوز ک هنوزه یادمه و ناراحت میشم بعد گذشت این همه سال

نکن لطفا تو ذهنش تا ابد میمونه

میدونم سخته گاهی مادر خیلی عصبی میشه ولی خودتو کنترل کن و از راهش بهش بفهمون کار اشتباهشو

یکی همونطوری بزنه تو دهنت خون دماغ نمیشی؟بچه 4 ساله مگه چقدر جون داره ک میزنیش

آره درسته یه سری مسائلی هم پیش اومده ک واقعا ذهنم درگیره چن وقته این بچه ام از اونطرف رو مغزم رژه میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم

چشمتون بی بلا 

مشخصه انسان با شخصیت و با جنبه ای هستین ، سعی کنین در مقابل شیطنتهای بچتون هم صبور باشین

کلا به جای حالت تهاجمی و کتک زدن ، در مقابل بچه باید حالت تدافعی و انفعالی کار کرد تا شخصیت کودک هم خوب  رشد کنه

مثال :شما تا دو سال دیگه که ایشون مدرسه برن اشیا حساس رو از دسترسشون دور کنید مثلا سشوار رو بالا بزارین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ببین یه چیزی بهت میگم بشه برات درس عبرت قشنگ گوش کن از زمان قدیمه پسرهمسایه مامانم بوده تو دهه ۳۰ ما ...

آره حرفت کاملا درسته خودمم پشیمون میشم و دست خودمم نیس اصلا

نه بیش فعالی و اینا نداره فقط هی مثلا گیر میده میگه برو فلان کارو کن یا رو مخم راه میره

لطفا تکرار نکنمن خودم تک دخترم و فدق العاده لوس مامانم یه فرشتس ک تموم زنوگیشو پام گذاشتفقط یکبار تو ...

آره😢 من مامان بابام گاهی کتکم میزدن شایدم این رفتار ریشه در بچگی داره

چشمتون بی بلا مشخصه انسان با شخصیت و با جنبه ای هستین ، سعی کنین در مقابل شیطنتهای بچتون هم صبور باش ...

فداتون عزیزم خوبی از خودتونه

درسته بله ولی پسر من حتی کتک میزنه به من همسرم خواهرم بابام همه اطرافیان نزدیک، از اولش اینجوری بوده ها ک البته یه جا خوندم همه گفته بودن تو این سن طبیعیه نمیذاره هم کارمو انجام بدم اصلا

چشمتون بی بلا مشخصه انسان با شخصیت و با جنبه ای هستین ، سعی کنین در مقابل شیطنتهای بچتون هم صبور باش ...

سشوار تازه خریده بودم داخل کارتون بود فک نمیکردم حالا بخواد لج کنه و سشوار پرت کنه

آره ولی با من لج میکنه اذیت و لج کردن خیلی فرقشه

تورو خدا هر وقت دیدی عصبانی هستی ولش کن بیا بسپار به باباش اگه خونه هست 

اگرم نه نفس عمیق بکش هی بگی نکن نکن لجوج میشه ولش کن از اتاق بیا بیرون 

اما نزنش توروخدا 

طفلک رو عقل نداره که 

ایا میشه یه گنجشک رو وقتی پی پی میکنه روی مثلا صندلی تو بالکن بزنیم؟ نه اونکه  که هیچی نمی‌فهمه اما زدن و درد و کتک و نامهربونی رو خیلی میفهمه و حق و دینش میاد به گردنت 

تورو خدا هر وقت دیدی عصبانی هستی ولش کن بیا بسپار به باباش اگه خونه هست اگرم نه نفس عمیق بکش هی بگی ...

بله🥲😥 خودمم پشیمون میشم هروقت میزنمش

باباش خونه نیس مادرشوهرم اینا هم طبقه پایینمونن پیش اونا هم میره ولی اکثرا بالاس هی مغز منو میخوره

آره حرفت کاملا درسته خودمم پشیمون میشم و دست خودمم نیس اصلانه بیش فعالی و اینا نداره فقط هی مثلا گیر ...

همه بچه ها همینن عزیزم 

گاهی احتیاج به کمک داری 

گاهی بچه رو بسپر به باباش یا مادرت یک ساعتی برا خودت باش تا آرامش بگیری عزیزم

خدا صبر و تحملتون رو زیاد کنه 

فداتون عزیزم خوبی از خودتونهدرسته بله ولی پسر من حتی کتک میزنه به من همسرم خواهرم بابام همه اطرافیان ...

باشه طبیعیه و سعی کنین به هیچ عنوان باهاش مقابله نکنین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

سشوار تازه خریده بودم داخل کارتون بود فک نمیکردم حالا بخواد لج کنه و سشوار پرت کنه

ببینید به نظر میرسه طوری برخورد میکنین که حس لجبازیش تحریک میشه سعی کنین باهاش همسویی کنین