2777
2789
عنوان

زدم تو صورت بچم خون دماغ شد😢

277 بازدید | 48 پست

خیلی اذیتم میکنه گیر میده اعصاب نذاشته برام مخم نمیکشه نمیذاره کارمو انجام بدم میخواست سشوار پرت کنه رو زمین عصبی میشه خونه رو بهم میریزه ۴ سالشه

منم با پشت دست زدم تو صورتش محکم نبود چندان میدونم کارم اشتباه بوده لطفا سرزنشم نکنید شاید اگه خودتونم بودید اینجور مواقع همینکارو میکردید

دوبار زدم تو صورتش یهو خون دماغ شد میگم نکنه مشکل جدی پیش بیاد خدایی نکرده یه بار دیگه ام زدم تو صورتش خون اومد دماغش

به نظرتون چیزی نیس؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم زدی دیگه

حواست باشه فقط دماغ بچه رو نشکنی

احتمالا دستت سنگینه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نظر من اینکه یه دکتر اعصاب و‌روان برو برات خوبه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

عوارض روانیش خیلی زیادتره از خون دماغ شدن ، دیگه اینکارو نکنید 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من اطلاعاتی ندارم ولی اگر با هر ضربه خون دماغ میشه شاید مشکلی باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

توروخدا دیگه نزن منم پسرم نزدیک بشه چهارسالش پارسال بهش زدم هنوز یادم نرفته و توبه کردم طفلی بچه هنوز به درک و شعور نرسیده درست و غلط نمیفهمه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
بدنش خوب میشه ولی هیچوقت فراموش نمیکنه

😢😢😢😢 واقعا کم میارم گاهی دیگه خیلی اذیت میکنه خیلییییی به شدت

تصمیم دارم مهدکودک بفرستمش شاید یکم هم خودش سرگرم بشه هم من استراحت کنم