2777
2789
عنوان

برای کنکوررررر ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست
چشمممم دقیقا منم قبل تابستون گفتم باید رتبه یک بشم نمیدونی چقدر استرس می‌گرفتم بعدتر دور میشدم از در ...

اپلیکیشن study room رو نصب کن و وارد کتابخانه مجازی اش شو ولی مراقب باش درگیر گوشی نشی اونجا میتونی با رقابت درس بخونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپلیکیشن study room رو نصب کن و وارد کتابخانه مجازی اش شو ولی مراقب باش درگیر گوشی نشی اونجا میتونی ...

اونجا ساعت های غیر واقعی ثبت میکنن متاسفانه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خیلی کلی سوال کردی 

ولی من یادمه اون موقع

نمیتونستم امیدوار باشم 

ی روز کم میخوندم 

ی هفته یا ۱ ماه 

ناامید میشدم...ناامیددنشو کلا چیز خاصی نیست 

سخت هم نبینش

اگر هدفی داری مطمئن شو اون هدف لقمه گنده تر از دهنت نباشه

امشب دعات میکنممادرمو اوردم مشهد برای زیارتمیخابم شیمی درمانیشو شروع کنیمدعات میکنمسال دومی؟

امیدوارم خوب بشه حال مادرتون🥲

لطفاً برای منم دعا کنید الان که مشهدی 

خیلی کلی سوال کردی ولی من یادمه اون موقعنمیتونستم امیدوار باشم ی روز کم میخوندم ی هفته یا ۱ ماه ناام ...

چه مثل من 

نه میتونم بپرسم بهش 

مررررسی اززززت