2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم دو سع روز قبل از عقدمون با اکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 15132 بازدید | 159 پست

انگار خیلی دوست داشته رابطه رو دوباره شروع کنه چون پرسیده شوهرتو دوست داری ؟ دنبال بهونه میگشته 

و با اینکه طرف گفته متاهلم زرتی عکس خواسته و عکس فرستاده !

به خودش بگی صد در صد هزارتا بهونه میاره واست 

ببین شاید خواسته قبل ازدواج اخرین خرابکاریشم بکنه و پرونده دخترای دیگه بسته شه ، فعلا بهش چیزی نگو زیر نظر داشته باش اگه همین یه بار باشه دیگه ببخش چه میشه کرد هر چی بوده قبل عقد بوده ولی اگه چیزای دیگه دیدی اونموقع یه جور دیگه میشه داستان ... 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار خیلی دوست داشته رابطه رو دوباره شروع کنه چون پرسیده شوهرتو دوست داری ؟ دنبال بهونه میگشته و با ...

بهش گفتم و هزارتا بهونه اورد گفت چند ماه قبلش دختره زنگم میزده جواب نمیدادم خواستم قبل عقدمون بهش بگم دیگا زنگم نزن 😂😂😂

چیشد عزیزم با شوهرت چیکار کردی

هزارتا بهونه و چرت و پرت اورد که من کاری نکردم بقیشو نخوندی قضاوت نکن تو نمیدونی بقیشو چی گفتم چند ماه دختره پیگیرم بوده زنگم میزده جواب نمیدادم رفتم پیامش دادم که بگم ازدواج میکنم دیگه زنگ نزنه تو ببینی تا شر نشده برام

فک میکنه باز میتونه خرم کنه با این بهونه هاش

بیخیاااال بابا دستی دستی داری از شوهرت خیانت کار میسازی دو کلام چت کرده اونم هنوز زن نداشته 

بعد از ۴ ماه یادت افتاده بری گیز بدی 

نکنی این کار رو که عواقبش وخیمه