2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم دو سع روز قبل از عقدمون با اکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 15993 بازدید | 161 پست
بیخیاااال بابا دستی دستی داری از شوهرت خیانت کار میسازی دو کلام چت کرده اونم هنوز زن نداشته بعد از ۴ ...

خب اخه دقیقا سه روز قبل عقد بوده

و اینکه ما دو سه سال باهم تو رابطه بودیم‌اگه خیانت نیس پس چیه وقتی من خبر نداشتم همچین‌گهی خورده

بیخیاااال بابا دستی دستی داری از شوهرت خیانت کار میسازی دو کلام چت کرده اونم هنوز زن نداشته بعد از ۴ ...

حتی هنوز شماره شو تو گوشیش سیو داره بهش چند روز پیش گفتم‌کیه گفت دوست مادرمه خط مامانم رو گوشیم بوده اومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی هنوز شماره شو تو گوشیش سیو داره بهش چند روز پیش گفتم‌کیه گفت دوست مادرمه خط مامانم رو گوشیم بوده ...

بازم دلیل خیانت نیست 

این خیانت نیست 

ننداز تو سرت 

تو اخه دختر خراب نکن 

اون خیانتذنکرده یکی اومده حرف رده اینم جواب داده 

بازم دلیل خیانت نیست این خیانت نیست ننداز تو سرت تو اخه دختر خراب نکن اون خیانتذنکرده یکی اومده حرف ...

عزیزم این رفته به زنه پیام داده اون محلش نداده این باز ول نکرده

اسی اگه حمایت و پشتوانه خانوادتو داری فدای سرت که رابطه داشتی کات کن بره. قبل عقد هم غلط کرده اینکارو کرده. اگه هم خواستی ببخشی دیگه هیچوقت و هیچوقت بهش فکر نکن. ولی اگه میدونی همیشه توی ذهنت میمونه طلاق بگیر

تو چت کاملا مشخصه دختره قبلا به این پیام نداده و اصلا اینو یادش نمیاد

به شوهرت بگو میخوای توجیه کنی حداقل به شعورم توهین نکن و یه توجیه دیگه بیار

نه اینکه بگی اون قبلا پیام میداده!

کاملا معلومه دختره اصلا اینو ادم به حساب نمیاره

{ خانم هستم }

کاش خودتو بدبخت نکنی کاش عاقل باشی و بیخیالش بشی کسی که تو دوران عقد خیانت کنه فردا پسفردا بدتر میکنه انقدری برات ارزش قائل نشده که حداقل پاک کنه تو یوقت نبینی میدونم دوسش داری و مشخصه که میبخشیش اما این آدم بعد این ک ببخشیش هزار بار بازم اینکارو تکرار میکنه اما بعد این دیگه حتی زیرشم نمیزنع صاف صاف تو چشمات نگاه میکنه میگه کردم که کردم

عزیزم این رفته به زنه پیام داده اون محلش نداده این باز ول نکرده

اره الان چت هاش برام باز شد 

اما یه ساعتایی آدم ها خل میشن یه کریز به گذشته میزنن بدون اونکه واقعا اون چیز رو بخوان 

اون اگر واقعا طرف رو میخواست باهاش عروسی میکرد و ولش نمی کرد اون موقع چتها هم که زن نداشته 

زیر سیبیلی رد کن و پیگیر نشو 

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

من مجردم حقیقتا ترسیدم از ازدواج نه تنها تاپیک شما بلکه بیشتر تاپیک ها راجب خیانت هس🥹

خیلی متاسفم استارتر خدا برات بهترین رو رقم بزنه و امیدوارم بتونی تصمیم درست بگیری

واقعا قلبم به درد اومد😔