2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم دو سع روز قبل از عقدمون با اکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 16139 بازدید | 161 پست
چه خاکی بریزم سرم اصلا باورم نمیشهبرای من سخت تر از همش اینه نمیتونم باور کنم که این کارو باهام کرده ...

جنجال بپا کن تا چیزی بنامم نزده ول نکن

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این احتمالا گفته باهاش قرار بزاره اما دید متاهله خورد تو ذوقش چرا وقتی زن داره باید دلتنگ کسی دیگ ای ...

همین و بگوو چقدر عجیب غریبن بعضیا ...یعنی اگ‌متاهل نبود دختره میخواست چ کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رفتار و حرفاش منو خیلی دوس داره و برام تلاش کرده ولی این کارش همه چیو برد زیر سوال گند زد به همه ...

عزیزم اکس من بهم گفت هردو و دوس دارم، مهم اینه شمارو انتخاب کرده ناراحت نباش 

نفهمیدم من از خانوادم فرار کردم انقد اذیتم کردن زود ازدواج کردم مجبور شدم خیلی بچه بودم ندیدم باردار ...

ای بابا بمیرم الهی 

منم خانواده م میگفتن بیا جدا شو نمیذاریم آب تو دلت تکون بخوره و فلان من خنگ به حرفشون گوش دادم الآنم اذیت می‌کنن 

بنظرمن زددتصمیم نگیراین نظرات دوستان درسته ولی خیلی احساسیه زود بخوای جداشی که چی چه تضمینی داری تواین دورزمونه یکی بیادخیلی پاک باشه بعدشم هرچی باشه قبل عقد بوده بیخیال شو میدونم سخته ولی سرتو بنداز زندگیتو بکن به روشم نیاری بهتره نطر شخصی منه بسپر بخدا انشالله دیگه سمت این‌چیزها نمیره ازاین به بعد اولویت زندگیت خودت باش من که خودم همینکارکردم بعد اینم گوشیشو چک نکن خواهشا

نترس اگه چیزی باشه خدا تواین موارد نمیزاره ماه پشت ابر بمونه

بنظرت چرا ایجورن پسرا خودشونو پاره میکن یکی بهشون پا بده بقول خودت گشت شمارشو پیدا کرد... خب خودت ک ...

من از این مدل افراد مثل شوهر اسی دیدم

همکاری که هفته بعدش عقدش بود و هیچکس نمیدونست و سعی داشت مورد بهتری از دختری که بهش قول ازدواج داده، پیدا کنه ‌...‌‌ فقط همین یک نفر نبود ها

چندین مورد اینطوری خودم یا دیدم یا شنیدم از نزدیکانم... هول هستن عزیزم، دیدی میری لباس می بینی؟ بعد میگی چند تا مغازه دیگه هم ببینم بعد بخرم..... اینا هم نزدیک عقدشون که میشه، همین حال هستن.... و همونطور که شما بارها و بارها در زندگیت لباس میخری،  این رفتار این افراد هم قطعا در زندگی زناشویی شون تکرار خواهد شد.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من ی خواستکارداشتم دوران اشنایی امتحانش کردم. پا داد گفتم ی دختر تنهام میای پیشم گف اره  تاززه گف وسایل پیشگیری بارداریم بگیرم بیام شبو باهم باشیم  کار شوهرت خیلیی زشته من نمیتونم راحت بگذرم ولی امیدوارم شما فکر بهتری کنی