2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میری درست بخونی یا بیام به ۴ قسمت غیر مساوی جرت بدم 🙃🙃

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اگه میخوای حسرت به دل بمونی به کار با گوشی ادامه بده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

به عنوان یه دختر تنها راهه زندگی بدون آقا بالا سر و منت و هزار کوفت و زهرماری اینه که دستت تو جیب خودت باشه و خانوم خودت باشی درس خوندنه چون ما نمیتونیم مثل مردا هر جا و هر ساعتی کار کنیم

بقیه نمیتونن که به جات بخونن باید اراده کنی گوشی بذاری کنار و اگه واقعا میخوای تلاش کنی 

نه تنها بقیه گفتن به حالت فرقی نداره بلکه خودت گفتن هم فرقی نداره 

فقط حرف گفتن مهم نیست مهم اون عملکردنه🙃

اگه همین الان گوشی رو بذاری کنار و درس رو شروع کنی به نتیجه میرسی اگه نه که نه