2777
2789
عنوان

بنظرتون به پارتنرم پیشنهاد بدم بدون اجازه خانواده ام عقد کنیم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 102 پست

وقتی خودت واسه خودت و خانوادت ارزش قائل نشی بعدها هم نباید از اون پسر انتظار داشته باشی به تو یا خانوادت احترام بزاره 

الان که همه چیز گل و بلبل هست اون پسر هیچی نمیگه و حاضر میشه ه باهات همکاری کنه ولی تا خرش از پل گذشت تازه میشه اول سرکوفت زدن و منت گذاشتن و متلک انداختن 

اینو هم در نظر داشته باش و برو هر کاری دلت میخواد بکن 

اونی که با ناز و عزت و احترام دختر را میبره تو زندگیش چه گلی میزنه به سر طرف که بخوان تو را بدون رضایت خانوادت ببرن ببین تهش چی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت واسه خودت و خانوادت ارزش قائل نشی بعدها هم نباید از اون پسر انتظار داشته باشی به تو یا خان ...

خب عزیزم سنم داره بالا میره یعنی برم با کسی ازدواج کنم ک ازش متنفرم و اونو قاتل خوشبختیام میدونم؟چه راهی برم 

خانواده ام به هیچ عنوان راضی نمیشن 

بله پولداره فقط

اگه خواستگارت ایرادی نداشته باشه فکر نکنم دادگاه بهت اجازه بده بدون اجازه پدرت عقد کنی، 

آخه در صورتی اجازه میدن که خواستگار دیگه ای نداشته باشی یا پدرت اصلا اجازه ازدواج بهت ندن، 

به نظرم ببین همون خواستگارت چجوریه، باهاش صحبت کردی؟ از ویس خوشت نمیاد؟؟

فکر نکن با پاراتنرت بدون اجازه خانواده ازدواج کنی حتما خوشبخت میشی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خب عزیزم سنم داره بالا میره یعنی برم با کسی ازدواج کنم ک ازش متنفرم و اونو قاتل خوشبختیام میدونم؟چه ...

هیچ کدام منتظر یه کیس خوب باش 

یا با همونی که مخالفی وقت بزار برای شناختش و مشاوره برید شاید پسندت شد

یا پارتنرت را با خانوادت آشنا کن یه مدت بره و بیاد شاید خانوادت راضی شدن 

واقعا فکر میکنین اینا به ذهن من نمیرسه؟خب قبول نمیکنن فکر می‌کنن من مشکلم

عزیزم نگفتم خانوادتو ببر مشاوره که!گفتم خودت برو مشاوره ببین اون چی میگه چیکار کنی برای خودتو ایندت بهتره . 

عزیزم نگفتم خانوادتو ببر مشاوره که!گفتم خودت برو مشاوره ببین اون چی میگه چیکار کنی برای خودتو ایندت ...

گفتم ک ی مدت تنهایی رفتم فایده ای نداشت هرراهی بگین رفتم فایده ای نداره 

باهاش بودم ی مدت نمیپره بدترین فحشارو دادم عزیزم وقتی این راه ب ذهنم رسیده یعنی من به همه چیز فکر کر ...

آخه به بعدشم فک کن..مردای ایرانی بسیار منفعت طلبن و دنبال نقطع ضعف میگردن...واویلا از روزی که بفهمن تنهایی

بی پشتوانه ای...میشن گرگه درنده