2777
2789

روز جمعه یه ماشینی افتاده بود تو جوی اب با سه نفر کمک کردند که ماشینو در بیارن که دو نفر با هم بلند کردند و شوهرم دستش رو برده که بلند کنه چی میگن بهش ما ترکا میگیم .بوشا گدیب.  حالا همون لحظه بازوش خیلی درد کرده چون جمعه تعطیل بود دکتری نبود رفته پیش یه پرستار اونم امپول شل کننده  زده و گفته اگه دو روز بعد باد کرد برو دکتر و ام ار ای 

حالا بعد سه روز دردش کم شده و عضله بازوش نسبت به اون یکی بازوش بالاتر رفته ویکم فرق دارهو دیشب دیدیم کبود شده به نظرتون کشیدگی عظله هست و خودش خوب میشه یا تاندونش پاره شده 

تجربه دارین بیاین راهنماییم کنین

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردین

هیچی خونه استراحت کرد خوب شد فکر کنم درمان خاصی هم نداشته باشه ،ولی شما برو شاید اصلا چیز دیگه ای باشه ،ولی همون قسمت که خالی شده همینجور میمونه دیگه بافت عضله خودش ترمیم می‌کنه ،بردار من که حتی دکترم نرفت ،چون مثل اینکه توی باشگاه این اتفاق عادی هست ،ولی شما برید انشالله چیزی نیست 

🥴امضام نمیاد 
اخه چون میبینم برا اقایون معمولا پیش میادباشه بیا بزن😐

نه عزیز قصد جسارت ندارم .ولی ربطی نداره گاهی یه موقعیت اشتباه وایسادن باعث فشار زیادی میشه چه برسه اینجوری که خواستن ماشینو بلند کنن عضله تاندون بعضی وقتا هم دررفتگی مفاصل پیش میاد