2777
2789
عنوان

بنظرتون به پارتنرم پیشنهاد بدم بدون اجازه خانواده ام عقد کنیم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی راه داره بخدا خسته ام نمیزارن ازدواج کنم

طرف تازه میخواد بیاد هنوز نیومده 

بزار بیاد تلاشش رو بکنه ببینی اصلا حاظر واست یکم بجنگه و تلاش کنه بعد اگه نشد آخرین راه برین خودتون با اجازه دادگاه عقد کنین 

مردها اکثرا لیاقت این همه گذشت و فداکاری ندارن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه به خونواده ات نگی و عقد کنی یعنی اونا مهم نیست و اگر شوهرت اینو بدونه بعدا تو زندگی فکر میکنه بی ...

آدم خوبیه خب بهتر از اینه ک برم زیر بار ازدواج اجباری خب راهی ندارم بهم میگن مثلا یا این ک ما میخوایم و باید باهاش ازدواج کنی یا چمدونتو ببند هرچی خریدیم برات بزار چند تا تیکه لباس بردار برو خب بنظرت من چیکار کنم؟

طرف تازه میخواد بیاد هنوز نیومده بزار بیاد تلاشش رو بکنه ببینی اصلا حاظر واست یکم بجنگه و تلاش کنه ب ...

چه تلاشی؟تلاش برای کی؟نمیبینن قبلا بودم تو همچین رابطه ای و تهش جدایی شد اونم تلاش کرد چند سال موند تهش چی شد جدا شدیم 

چاره ای نی صبور باشید اصلا یه درصد احتمال بده پشیمون شدی و پسره بعد ازدواج عوض شد اینجوری زیاد دیدم ...

میگن امسال باید ازدواج کنی با کسی که میگن یا میگن جمع کن برو از خونه بنظرتون چ کاری از من بر میاد؟