2777
2789
عنوان

پس گرفتن مدرک دیپلم از دانشگاه

89 بازدید | 13 پست

بچها من قبلا تو یک دانشگاهی درس میخوندم بعد از دو سال انصراف دادم، الان دوباره میخوام برم دانشگاه اما مدارکم دست دانشگاه قبلی هست، آیا شما هم هموین شرایطی داشتین؟ چکار میشه کرد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید انصراف بدی عزیزم

ربطی به انصراف نداره چون دانشگاه دولتی بوده مدارکم رو نمیدن چون بابت اون تحصیل رایگان تعهد داری، یا باید کلی پول بدی یا نامه عدم اشتغال که ۶ ماه طول می‌کشه , میخواستم بدونم کسی تجربه داره

خب چجور انصراف دادی ولی مدارکو ول کردی ب امون خدا باید بری بایگانی پس بگیری مدارکو برو همونجا ک انصر ...

عزیزم ول نکردم باید کلی پول میدادم که اون موقع شرایطش رو نداشتم, الان متوجه شدم راه های دیگه ای هم هست به جز پول دادن

ربطی به انصراف نداره چون دانشگاه دولتی بوده مدارکم رو نمیدن چون بابت اون تحصیل رایگان تعهد داری، یا ...

خب شما میگی انصراف دادی عزیزم 

به من گفتن بدون هزینه  انصراف میدی ولی تا یکسال مدارکت پیش ما میمونه