2777
2789
عنوان

بنظرتون به پارتنرم پیشنهاد بدم بدون اجازه خانواده ام عقد کنیم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 102 پست
تصمیم حساس و تا حدی خطرناکیه، با مشاور مشورت کن، حمایت خانواده ت رو جلب کن، ممکنه باعث سوءبرداشت و س ...

خطرناک تر از این نیست که میگن جمع کن برو لاقل یه جا داشته باشم برم حاضرم بمیرم ولی حاضر نیستن با آدمی که اونا میخوان ازدواج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونوقت پروندنش با یکی دیگه ک قبلا تو زندگیم بود همینکارو کردن من میشناسمشون بخدا

اگ اونم دوستت داشته باشه به این راحتیا نمیپره مطمئن باش!

شاید قبلیه به اندازه کافی دوستت نداشته و ب نفعت بوده ک بپره!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
اون آدم رو خودت بپرونپارتنرتم بیاد خواسگاری...صبر کن یکم زمان بده..راه حل منطقی پیدا کن

باهاش بودم ی مدت نمیپره بدترین فحشارو دادم عزیزم وقتی این راه ب ذهنم رسیده یعنی من به همه چیز فکر کردم و انجام دادم نشده وگرنه نوجوون نیستم ک ازین فکرا تو سرم بیاد وگرنه از خدامه اون بیاد خانواده ام قبول کنن

منم پدر داداشم مخالف شدید بودن یه حرکت های میکردن که نگو یکبار اومد تنها با بابام صحبت کنه داداشم خو ...

کاش از منم به همین راحتیا بود قبلا با کسی بودم چندین سال راضی نشدن ک نشدن

خطرناک تر از این نیست که میگن جمع کن برو لاقل یه جا داشته باشم برم حاضرم بمیرم ولی حاضر نیستن با آدم ...

نمیدونم عزیزم ولی بهرحال مراقب باش تصمیم هیحانی نگیری به ضررت تموم شه

با پدر و مادرت حرف بزنبگو من قصد ازدواج دارم با کسی که مطلوب خودمهقراره بیاد خواستگاری و این حرفاوگر ...

حرف زدم هیچ فایده ای نداره میگن جمع کن بگو همینجوری بیاد ببرتت از طرف ما حمایتی نداری دعا کن من بمیرم 

کاش از منم به همین راحتیا بود قبلا با کسی بودم چندین سال راضی نشدن ک نشدن

شاید طرف خودش ثابت نکرده خانواده منم خیلی اذیت کردن همسر مو واقعا وقتی دیدن کنار نمی‌کشه بالاخره رضایت دادن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

شاید طرف خودش ثابت نکرده خانواده منم خیلی اذیت کردن همسر مو واقعا وقتی دیدن کنار نمی‌کشه بالاخره رضا ...

اخه اصلا نمیخوان بشناسنش ک بیاد خودشو ثابت کنه میگن جمع کن برو 

خب مهم نیست میگن همین الان برو کجا برم تو خیابون؟

😳😳😳 شرایط اجاره کردن سوئیت خوابگاه نداری

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من از نزدیکان همچین تجربه ای داشت، حتی عروسی هم گرفتن بدون خانواده دختر 

الانم زندگیشون خوبه. حدود 35 سالشون هست، پسره واقعا خوبه 

اما خب اصلا دیگه خانواده دختره آشتی نکردن باهاشون