فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1888 عنوان ایا بچه یکساله باید هرروز شکمش کنه کنه 57 بازدید | 10 پست یا یبوست حسابه اگه دوروز کار نکنه؟ دختر من مستعد یبوسته دکتر بهش پودر پیدرولاکس داده کار میکنه هرروز ولی گاهی دوروز یبار کار میکنه اولش اذیته من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙 دیروز | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48536 اره هرروز کار نکنه یعنی یبوست واسه بزرگسال هم همینه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9211 بهش مایعات زیاد بده، اب ، شیرموز ، شیرخرماغذاهاش ابکی باشه یبوست نمیگیره اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1888 اره هرروز کار نکنه یعنی یبوست واسه بزرگسال هم همینه چ بد ممنون من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9211 سعی کن از الان به پودر و دارو عادتش ندیدکترا کار خودشون راحت میکنن اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1888 بهش مایعات زیاد بده، اب ، شیرموز ، شیرخرماغذاهاش ابکی باشه یبوست نمیگیره کلا از بچگی داش الانم بیشتر غذای جامد میخوره میوه و اب میوه هم میدم من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1888 سعی کن از الان به پودر و دارو عادتش ندیدکترا کار خودشون راحت میکنن ن خیلی وضعیتش خراب بود ک داد بدون اون اصلا کار نمیکنه من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48536 چ بد ممنون ببین میتونی غذاشو با روغن زیتون درست کن خیلی تاثیر داره یا یبوست گرفتتو نافش یه قطره روغن سیاهدانه بچکون اون در جا جواب میده حتی واسه بزرگسال مارو پنبه میریزیم میذارم تو ناف یبوست شدید درمان میکنه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9211 کلا از بچگی داش الانم بیشتر غذای جامد میخوره میوه و اب میوه هم میدم اب میوه کارخونه ای که تاثیری نداره قند خالصه و مضرههرچی بهش میدی بخوره خونگی باشهبا غذا باید یبوستش رو کنترل کنیروغن زیتون روی غذاش بریزداخل چای گل محمدی بریزانجیر خیسونده و الو خیس کرده با آبش بده بخوره اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1888 اب میوه کارخونه ای که تاثیری نداره قند خالصه و مضرههرچی بهش میدی بخوره خونگی باشهبا غذا باید یبوستش ... چای بدم بهش؟ من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9211 چای بدم بهش؟ والا من نمیدونم از دکترش بپرسید، اگرم خواستید بدید خیلی کمرنگ و زرد باشههرچی میخوای بدی توی نت سرچ کن مثلا چای برای بچه یکسالهببین چی نوشته اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch