2777
2789
عنوان

وای با هم اتاقیام دعوا کردممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 36 پست
تو اتاق تلفن صحبت کردی بعد طلبکاری؟!

سه چهار ساله خوابگاهم همیشه آزاد بوده حتی من از صدای تلفن اتاق بغلی که تا صبح حرف میزنه ناراضی بودم تذکر هم دادم به مسئول خوابگاه هم گفتم تاثیری نداشت 

هرگز مسائل خصوصیتون رو نگید حتی پشت تلفن که اینا بشنوند چون بین بقیه پخش میکنن وتحما محیط براتون سخت ...

اره دقیقا 

کاش میرفتم بیرون یه دقیقه من فک کردم نمی‌شنون چون واقعا آروم حرف میزدم طرف پشت تلفن گف صدات از ته چاه میاد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحتمعذرت خواهی

اتفاقا اگ معذرت خواهی کنم ضعف نشون دادم خودمو یه آدمی ک نمیتونه عصبانیتش کنترل کنه نشون میدم 

لاقل اینجوری بهم بگن عصبی بهتره بگن اسگل

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

سه چهار ساله خوابگاهم همیشه آزاد بوده حتی من از صدای تلفن اتاق بغلی که تا صبح حرف میزنه ناراضی بودم ...

ما همیشه رعایت میکردیم چه اتاق ۸نفره بودم چه ۲نفره...یجور قانون نانوشته بود...