2777
2789
عنوان

وای با هم اتاقیام دعوا کردممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 36 پست

کلا هیچکس نباید تو اتاق تلفنی حرف بزنه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تو همچین مکانی باید تحملتون رو ببرید بالا از طرف دیگه بشینید باهم قانون بزا رید تحت هر شرایطی مثلا فلان ساعت خاموشی یا ظرف کثیف نمونه رو سینگ

کارها و هم تقسیم بندی کنید

بنظرم اگه کارت اشتباه بوده برو معذرت خ.اهی کن 

یه جعبه شیرینی و معذرت خواهی

ینی راه حل هاتون فقط😐😐😐😂😂

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اشکال نداره عزیزم یه تایمی فرصت بده حرف نزن بعد چند روز بهش بگو اون روز سر یه موضوع حالم گرفته شده بود یهو از کوره در رفتم نباید اینجور میشد ما مث خواهریم ببخشید

واقعا تو همچین مکانی باید تحملتون رو ببرید بالا از طرف دیگه بشینید باهم قانون بزا رید تحت هر شرایطی ...

خودم نمیدونم اشتباه کردم یا ن من واقعا تلاش کردم آروم حرف بزنم بیشتر از این عصبی شدم ک حرفای خصوصیمو شنید حس میکنم انگار سر اون خالی کردم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اشکال نداره عزیزم یه تایمی فرصت بده حرف نزن بعد چند روز بهش بگو اون روز سر یه موضوع حالم گرفته شده ب ...

بدبختی اینجاس ک اصن دوست نیستیم تازه یک هفته ست اومدیم حتی اسم دختره ک جدید اومده نمیدونم از خودم یه دختر وحشی ساختم 😭😂

هیچی نهایتا بعدا اتاقتو عوض کن اگه لج کردن

دقیقا باید همین کارو بکنم یکم عادت کردم به این تخته

بدبختی اینجاس ک اصن دوست نیستیم تازه یک هفته ست اومدیم حتی اسم دختره ک جدید اومده نمیدونم از خودم یه ...

هم گریه میکنی هم میخندی چند چندی با خودت اسی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خودم نمیدونم اشتباه کردم یا ن من واقعا تلاش کردم آروم حرف بزنم بیشتر از این عصبی شدم ک حرفای خصوصیمو ...

هرگز مسائل خصوصیتون رو نگید حتی پشت تلفن که اینا بشنوند چون بین بقیه پخش میکنن وتحما محیط براتون سخت میشه سعی کنید حدود مرز روابطتون رو نگه دارید

هم گریه میکنی هم میخندی چند چندی با خودت اسی

خنده عصبیه