2777
2789

بچه ها من یکم زیاده روی کردم داشتم با تلفن حرف میزدم خیلی آروم سعی کردم باشه بعد یه دختره گفت آروم تر بعد گفت برو بیرون

منم حرفام واقعاااااا خصوصی بود کاش میرفتم بیرون عصابم خورد شد نکنه شنیده باشه باهاش بحث کردم این همه شما سر صدا میکنید فلان چراغ خاموش نمی‌کنید من غر زدم ؟

کاش عصبانیتم کنترل می‌کردم

چیکار کنم اگ باهام لج شن ؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزی بگین😭

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نهایتا بعدا اتاقتو عوض کن اگه لج کردن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تو اتاق تلفن صحبت کردی بعد طلبکاری؟!

میدونم اشتباه کردم از اول باید میرفتم بیرون بعدشم من کلی عصبی شدم 😐😐😐😐

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

معذرت خواهی کن و محبت

معذرت ک عمرن این کارو بکنم چون واقعا هم اونا هزار تا کار کردن من کوتاه اومدم