2777
2789
عنوان

کمک🤧 بویژه از دانشجوها و شاغلان

66 بازدید | 8 پست

بیاین تصور کنیم که شما یه دامپزشک بودین(دکترای عمومیش نه کاردانیش) 

اون همه درس سختم خوندین و...بالاخره بعد ۶-۷ سال فارغ التحصیل شدین🥲🫶

خب شما برای داشتن یه بازار کار خیلی خوب مرتبط با این رشته چیکار میکردین که چندین منبع درامد داشته باشین برای اینکه جیبتون پر باشه همش؟🧐

الان بهترین کار برای دامپزشک درمان حیوونای خونگیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت به عنوان دستیار تو‌کلینیکای دامپزشکی کار کن ولی دانشگاه به من یادداد امیدی به اینکه شغل مرتبط ...

ممنون بابت نظرت🫶

و اینکه اره خب ولی بستگی به رشته هم داره بعضی رشته ها از اول بازار کارشون بد بود مثلا کاردانی دامپزشکیا رو اصلا ادم حساب نمیکنن

جالب بود برام مرسیکه نطرتو گفتی😄ولی فکر کنم تاسیسش خیلی خیلی پول بخواد😅💸

شما دامپزشکی خوندی یا دامپروری؟  خیلی با هم فرق داره.  پت شاپ.  فقط اینکه باید ممارست و احتمالا سرمایه داشته باشید.  البته اینکه شهر مذهبی و کوچیک کلینیک نزنید

جالب بود برام مرسیکه نطرتو گفتی😄ولی فکر کنم تاسیسش خیلی خیلی پول بخواد😅💸

شما دامپزشکی خوندی یا دامپروری؟  خیلی با هم فرق داره.  پت شاپ.  فقط اینکه باید ممارست و احتمالا سرمایه داشته باشید.  البته اینکه شهر مذهبی و کوچیک کلینیک نزنید

بستگی داره!!!

بی دردسرترین راه کلینیک حیوانات خانگی هست، کنارش یه پانسیون هم باشه که دیگه عالیه... ولی این به قول اون کاربر قبلی، برای شهرای بزرگتر جواب میده

تو محیطهای سنتی تر و کوچیکتر، داروخانه بهتره... مخصوصا اگر اقتصاد منطقه درگیر دام و طیور باشه

اگر هم هیچ سرمایه ای نداری، مسئول فنی شرکت‌ها میتونی باشی... یا ناظر گاوداري های بزرگ و اینجور کارها

اگر خیلییییی سرمایه داری 😀

بزن تو کار اسب !!!

تیمار و لقاح و درمان اسب‌های مسابقه و نژاددار خیلی پول توشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.