2777
2789

خدایا نمیتونم حتی ب زبون بیارمش

فقط ب مامانم گفتم

چند شب پیش مهمونی داشتیم شوهرم اومد تو اشپزخونه دیدم بازوهای جاریمو گرفت 

جاریم زیر چشی منو نگاه کرد خودشو کشید عقب

از اول ازدواجمون مدام بابت هر کاری میگه به فلانی بگو باهات بیاد ( جاریم)

امشبم بیرون بودیم شوخی میکرد باهاش

جاریم برعکس من زبون بازه خیلی ارتباط داره با همه

مدام در حال اینور اونور رفتنه 

من شخصیت ارومی دارم بیشتر خونم 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اینم بگم وضعیت مالی پدر جاریم از خانواده من بهتره

ولی برادرشوهرم وضعیت مالی پایین تری از ما دارن

۲ تا هم بچه دارن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینم عزیزم همسرت معمولاً توی جمع هم رفتار های اینچنینی داره؟؟؟

این دو بار توی جمع بود

گرفتن بازوشون کار خوبی نبوده ، چه در حضور شما و چه بدون حضور ، بیشتر در مورد رفتاراشون دقت کنید و در صورت تکرار به شوهرتون تذکر بدین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

رابطه ی جاریت  و شوهرت رو نمیتونم به وضع مالی که گفتی ربط بدم 

به شوهرت اعتراض کن بابت رفتارش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وای🤦🏻‍♀️چقد چندشچرا باید بازوشو بگیرهاگه من بودم اونجا رو هوا میبردم😬

شوکه شدم

درثانی چون میزبان بودم مهمونام زیاد بودن ذهنم درگیر بود

چه ربطی داره همه که یکجور نیستند

خیلی دیدم اینجوری اطرافم . طرف با زن داداشش بوده یکی با برادر شوهرش.یکی شوهر ابجیش .خیانت چقدر عادی شده تف ب این زندگیا

کاربری دست دو نفره ✋️