تو یخچال همه چژ تموم شده . از سرکار برگشتنی دیدم کارتم پیشم نیس دست شوهرمه. از کارت حقوقم برمیداره همش . منم زنگ زدم گفتم میرم خرید کارت ب کارت کنم ب فروشنده . دو تا ماهی قزل خریدم شد یه میلیون . زنگ زدم بهش گفتم من اینترنت ندارم بسته هم میخوام فعال کنم ارور میزنه عگله دارم تو با کارت من برای فروشنده بزن . گفت شماره حساب اسمس . منم گفتم شارژ ندارم . خواستم شارژ بزنمم ارور میزد . من بخونم تا شماره حسابو یادداشت کن . گفت نه من نمیتونم پاشم کاغذ خودکار پیدا کنم . با ۷۰۴ شارژ بزن دیگه من عصبی شدم قطع کردم. بازم نتونسم شارژ کنم .دوباره زنگ زدم عصبی شدم گفتم یه چیزی بهت میگمااا شماره رو بنویس . اونم نوشت . زنگ زدنامم ب خاطر طرح مکالمه داشتم ولی اسمس رو نداشتم. دیگه اومدم خونه تا رسیدم بهم پرید گفت چرا گفتی بهتذیه چیزی میگما با صدی بلند جر و بحث کرد . منم هیچی نگفتم فقط گفتم برو اونور . اونم صدای هاپ هاپ دراورد ک مثلا تو سگی ! منم دیگه ناهار درست نکردم . میخواسم ماهی بپزم. اون پول نداره حتی یه ماکارونی بخره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارت حقوقت دست شوهرته من کارت حقوق خودشو ک ازش گرفتم هر پولی هم دستش باشه فورا انتقالش میدم ب کارت خودم اون وقت خرج خونه رو میدی شوهرت جروبحث میکنه باهات
تقصیر توعه میدونی چرا؟چون جای زن و مرد رو عوض کردی براش،میری سرکار خرجیشو میدی آقام تو خونه لش میکنه رو مبل ناز میکنه برات!
کارتتو ازش بگیر بگو تن لشتو جمع کن یا برو سرکار یا گمشو پیش مامانت
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چقدر مظلومی که برای خرج کردن پول خودت دعوات میکنه.زیاد بهش رو دادی .
خرج کردن پول خودش
اونم تازه نه برای خودش و مثلا لباس یا .... برای خرید خونه 😐😐😐 بعد آقا می فرمایند حوصله ندارن برن خودکار بیارن .....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊