2777
2789
عنوان

همین ک از سرکار رسیدم شوهرم دعوا راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 77 پست
قطعا حواسم به این چیزا بوده اگر نظراتم در تایپیک های دیگه رو میدید این رو همینطور نمیگفتید. بحث اینه ...

اون مسئله شارژ هم کلی گفتم مردی که مرد باشه اینطور با همسرش صحبت نمیکنه و وارد اون موضوع نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر ها همیشه طلبکارند و عوضی .

سر ماه پولتو بزن به یکارتی که دست شوهرت نیوفته. 

تو کارت حقوق تم اندازه یه ماه نون و بنزین بزار بمونه .

بعدشم بلند شه بره سر کار یعنی چی 

یا فاطمه زهرا#

اسی بعضی اوقات خودمونیم ک اجازه میدیم شوهرامون با ما هر رفتاری کنن

تازه اشم ی کارت دیگه بگیر ک پولات ب کارتت واریز شه

با این کارت هم تن پرور میشه هم بیکارتر 

کمک خوبه ن درین حد ک اینجوربشه

تقصیر توعه میدونی چرا؟چون جای زن و مرد رو عوض کردی براش،میری سرکار خرجیشو میدی آقام تو خونه لش میکنه رو مبل ناز میکنه برات!

کارتتو ازش بگیر بگو تن لشتو جمع کن یا برو سرکار یا گمشو پیش مامانت 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چقدر مظلومی که برای خرج کردن پول خودت دعوات میکنه.زیاد بهش رو دادی .

خرج کردن پول خودش

اونم تازه نه برای خودش ‌‌‌و مثلا لباس یا .... برای خرید خونه 😐😐😐 بعد آقا می فرمایند حوصله ندارن برن خودکار بیارن .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊