2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا آخر ماه چهار بارداری اینجور بودم 🫠 🫠 🫠 میرفتم دکتر سرم اینا میزدن نهایت یک روز بود، فرداش باز همون بود حالم، هیچ دارویی هم اثر نمی‌کرد. 

از آخر ماه ۴ دیگه داروها کم کم اثر کرد، و تا آخرین روز بارداری دارو مصرف کردم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

منم همین بودم خون بالا می آوردم 

فقط بیمارستان بستری شدم ۴ روز دایم تو سرم داروی ضد تهوع ریختن 

بارم بعضی وقتها بالا  می آوردم

فقط خوبیش این بود آب و سوپ تا حدی تونستم بخورم 

آمدم خونه دوباره حالم بد شد 

ربطی به آزمایش نداره مال بارداری 

تا آخر ماه ۴ تقریبا همینه 

کم و زیاد میشه 

همش تو خونه نمون سر خودت رو گرم کن 

برو خونه مادرت جایی 

من از خونه میرفتم حالم بهتر می‌شد 

من نه ماه بارداریم این طور بودم کلا توی خونه سرم میزدم ولی فقط سر دومی چند دفعه خون بالا آوردم هیچ قرصی اثر نداشت ولی سرم یکم بهتر میشدم یه پرستار بود میومد خونه برام میزد وحشتناک بود افسرده شده بودم

من نه ماه بارداریم این طور بودم کلا توی خونه سرم میزدم ولی فقط سر دومی چند دفعه خون بالا آوردم هیچ ق ...

منم تا الان ک آخرشم حالت تهوع دارم خیلی دلم برای خودم میسوزه الانم چ درد لگن مامانمو بریده