2777
2789
عنوان

همین ک از سرکار رسیدم شوهرم دعوا راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن کارش ازاده

فعلا پول نداره بازاریه

میگه برم بار ببرم ببرم شهرستان یکم دستم بچرخه

مردا رو اینجور نکنید خودتون ضربه میخورید

کار نداره بره مسافر کشی

کارتتم حتما بسوزون یکی دیگه بگیر یا الکی بگو این ماه حقوقم واریز نشد پول نداشته باشه میره دنبال کار

میگه اره

چند وقته بیکار شده ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از خدامه بمیره. چون بچه دارم نمیخوام جداشم . تهدید کرذه بچه رو میگیره ازم

بنظرت مردی که تو خرج خودشم مونده خورد و خوراکشو زنش میده میتونه خرج بچه رو بده و بچه بزرگ کنه؟میخواد تو رو بترسونه 

بگو برو بچه اتم ببر خدا نگهدار،بخدا اگه بچه رو ببره!نمیتونه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چرا کارت حقوقت باید دست شوهرت باشع؟

یه لگد خرجش کن بره سر کار.

و اینکه چجوری با گوشیش و مشخصات شما میخاسی مبلغو واسه فروشنده بزنه؟! قاعدتا با گوشیه خودت باید واریز کنی که خطو سیم کارت به نامته همچین چیزی نشنیدم

شما مقصری

سرکار  میری ،کارت حقوقت دستش،خرید خونه رو میکنی،بعد میای ناهار هم درست میکنی!!!

معلومه که شما مقصری از بس بهش رو دادید و خودتون به دلیل اینکه بچه دست نامادری نیفته همه جوره قانع میکنی!!!

حتی از ساده ترین حقوقت آگاه نیستی فقط داری باج میدی!!

این اسمش از خودگذشتگی نیست حماقته و منتظر از این بدتر باش!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
از خدامه بمیره. چون بچه دارم نمیخوام جداشم . تهدید کرذه بچه رو میگیره ازم

اگه کلا مشکل دارید

برو از ی وکیل مشورت بگیر

با این تهدیدا فقط تورو میترسونه نترس مردا لینقدر راحت طلبن بچه رو نمیخوان

اسن چ طرز حرف زدنه. من انقدر خودخواه نیسم بزارم بچه دست نامادری بیفته سرنوشتشو خراب کنم . وقتی بچه د ...

حصانتشو بگبر 

وقتی تو درآمد داری شوهرت نداره پس میتونی بگیری با دوندگی 

بچه هم پدر بی مسئولیت نمیخواد 

عزیزجان من دیروز برای ناهار خریدم ما جمعه ها ناهار ماهی میخوریم خودمم ۲۵۰ خریده بودم چندوقت پیش

نجومی میره بالا قیمت ها آدم می مونه چی بگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜