2777
2789
عنوان

همین ک از سرکار رسیدم شوهرم دعوا راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 77 پست
تو خرج خونه میدی بعد دنبال د و ل متحرکی بهش جواب پس میدی بندازش بیرون مرد بیکار ب درد نمیخوره

اسن چ طرز حرف زدنه. من انقدر خودخواه نیسم بزارم بچه دست نامادری بیفته سرنوشتشو خراب کنم . وقتی بچه دارم مجبورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه درآمد نداره :(

مقصر از زنه بایدخودشوسفت بگیره یعنی چی که یه مرد کارودرآمدنداره باید بره سرکار ونیازهای زن روتامین کنه الان نفقه یه زن شده ماهی پنج میلیون پس اگه این مرد بخوادنفقه ومهریه پرداخت کنه چیکارمیکنه

الان گشادی شوهرش که پانشده یه کاغذ خودکار برداره یادداشت کنه پول نداره از حقوق زنش خرج می کنهبی ادبه ...

قطعا حواسم به این چیزا بوده اگر نظراتم در تایپیک های دیگه رو میدید این رو همینطور نمیگفتید. بحث اینه اشتباه میکنن کارتشون رو دراختیار شوهرشون میذارن و وقتی هم میذارن خودشون همراه بانک ندارن و با اینکه شاغل هستن به شوهرشون وابسته‌ان. من چنین موردی واسم پیش بیاد بیشتر از طرف مقابل از خودم ناراحت میشم که چرا یه شارژ نباید داشته باشم یا کارتم دست خودم نباشه

مقصر از زنه بایدخودشوسفت بگیره یعنی چی که یه مرد کارودرآمدنداره باید بره سرکار ونیازهای زن روتامین ک ...

کلا مردی که درآمد نداره مرد نیس یک نر بدرد نخوره که صلاحیت زن و بچه و خانواده داشتن نداره