تو یخچال همه چژ تموم شده . از سرکار برگشتنی دیدم کارتم پیشم نیس دست شوهرمه. از کارت حقوقم برمیداره همش . منم زنگ زدم گفتم میرم خرید کارت ب کارت کنم ب فروشنده . دو تا ماهی قزل خریدم شد یه میلیون . زنگ زدم بهش گفتم من اینترنت ندارم بسته هم میخوام فعال کنم ارور میزنه عگله دارم تو با کارت من برای فروشنده بزن . گفت شماره حساب اسمس . منم گفتم شارژ ندارم . خواستم شارژ بزنمم ارور میزد . من بخونم تا شماره حسابو یادداشت کن . گفت نه من نمیتونم پاشم کاغذ خودکار پیدا کنم . با ۷۰۴ شارژ بزن دیگه من عصبی شدم قطع کردم. بازم نتونسم شارژ کنم .دوباره زنگ زدم عصبی شدم گفتم یه چیزی بهت میگمااا شماره رو بنویس . اونم نوشت . زنگ زدنامم ب خاطر طرح مکالمه داشتم ولی اسمس رو نداشتم. دیگه اومدم خونه تا رسیدم بهم پرید گفت چرا گفتی بهتذیه چیزی میگما با صدی بلند جر و بحث کرد . منم هیچی نگفتم فقط گفتم برو اونور . اونم صدای هاپ هاپ دراورد ک مثلا تو سگی ! منم دیگه ناهار درست نکردم . میخواسم ماهی بپزم. اون پول نداره حتی یه ماکارونی بخره
مقصر از زنه بایدخودشوسفت بگیره یعنی چی که یه مرد کارودرآمدنداره باید بره سرکار ونیازهای زن روتامین کنه الان نفقه یه زن شده ماهی پنج میلیون پس اگه این مرد بخوادنفقه ومهریه پرداخت کنه چیکارمیکنه
الان گشادی شوهرش که پانشده یه کاغذ خودکار برداره یادداشت کنه پول نداره از حقوق زنش خرج می کنهبی ادبه ...
قطعا حواسم به این چیزا بوده اگر نظراتم در تایپیک های دیگه رو میدید این رو همینطور نمیگفتید. بحث اینه اشتباه میکنن کارتشون رو دراختیار شوهرشون میذارن و وقتی هم میذارن خودشون همراه بانک ندارن و با اینکه شاغل هستن به شوهرشون وابستهان. من چنین موردی واسم پیش بیاد بیشتر از طرف مقابل از خودم ناراحت میشم که چرا یه شارژ نباید داشته باشم یا کارتم دست خودم نباشه