تو یخچال همه چژ تموم شده . از سرکار برگشتنی دیدم کارتم پیشم نیس دست شوهرمه. از کارت حقوقم برمیداره همش . منم زنگ زدم گفتم میرم خرید کارت ب کارت کنم ب فروشنده . دو تا ماهی قزل خریدم شد یه میلیون . زنگ زدم بهش گفتم من اینترنت ندارم بسته هم میخوام فعال کنم ارور میزنه عگله دارم تو با کارت من برای فروشنده بزن . گفت شماره حساب اسمس . منم گفتم شارژ ندارم . خواستم شارژ بزنمم ارور میزد . من بخونم تا شماره حسابو یادداشت کن . گفت نه من نمیتونم پاشم کاغذ خودکار پیدا کنم . با ۷۰۴ شارژ بزن دیگه من عصبی شدم قطع کردم. بازم نتونسم شارژ کنم .دوباره زنگ زدم عصبی شدم گفتم یه چیزی بهت میگمااا شماره رو بنویس . اونم نوشت . زنگ زدنامم ب خاطر طرح مکالمه داشتم ولی اسمس رو نداشتم. دیگه اومدم خونه تا رسیدم بهم پرید گفت چرا گفتی بهتذیه چیزی میگما با صدی بلند جر و بحث کرد . منم هیچی نگفتم فقط گفتم برو اونور . اونم صدای هاپ هاپ دراورد ک مثلا تو سگی ! منم دیگه ناهار درست نکردم . میخواسم ماهی بپزم. اون پول نداره حتی یه ماکارونی بخره
مشکل ازتون جایی شروع شد که همسرت پذیرفت تومیری سرکاروقراره کمک خرج بشی دیگه تاجایی که اختیار کارت حقوق تو داره ویا بارمسئولیت خرید روی دوشته لطفا از همین جایی که هستی دیگه توقف کم وادامه نده اوضاع روتغییربده اینوبهش بفهمون که خرج زندگی گردن اونه نه تو پولتو واسه خودت خرج کن واسه خودت سرمایه گذاری کن واونه که بایدپول بده واسه خرجی خونه
فقط اون نیس . طرح اینترنت نداشتم . همیشه کارتمو از کیفم برمیداره . صب رفتم سرکار .برگشتنی دیدم کارتم ...
خب سر کار نمیره خریدم نمی تونه بره،اگه مشکلی ندارن و سالم اونم باید کمک کنه همه مسئولیتا رو دوش شما باشه به خودت میای میبینی شدی یه آدم خسته افسرده و مریض بدون پشتوانه