2777
2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

من شش ماه پیش یه بارداری ناموفق داشتم که توی هفته پنجم رشدش متوقف شد و هفته ده طبیعی سقط شد؛ حالا الان باز باردارم و متوجه شدم که هفته چهار سقط شده!!!

آخه هفته چهار؟ با وجود اینکه زود متوجه شدم و آسپرین خوردم و آنوکساپارین هم زدم. کلی تحت نظر بودیم و مکمل مصرف کردیم جوری هم که دکتر (دکتر شیرازی) میگه آزمایشا و سونو همه طبیعیه گیج شدم. دیگه چه راهی باید برم؟ نکته اینکه این دو بار هم تا اقدام کردیم باردار شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر نظر متخصص زنان یا متخصص داخلی نیستین؟ مشکل خاصی ندارین؟ عفونت یا پلی کیستیک... یا بیماری خودایمنی؟ ازمایش رفتین ؟ اسپرم و تخمک منطورمه. شاید نیاز دارین اصلاح سبک کنین یا خودتونو تقویت کنید.

شاید اسپرم همسرت ضعیفه. عکس رنگی از رحم دادی؟سپتوم رحم نداری؟ببین تمام آزمایش های سقط مکرر رو بده بعد دوباره اقدام کن. پیش متخصص زنان نرو. باید بری پیش متخصص سقط مکرر یا پریتانالوژیست

شاید اسپرم همسرت ضعیفه. عکس رنگی از رحم دادی؟سپتوم رحم نداری؟ببین تمام آزمایش های سقط مکرر رو بده بع ...

دکتر شیرازی پریتانالوژیست هستن ولی دارم فکر میکنم برم پیش ناباروری یا کلا برم ابن سینا

زیر نظر متخصص زنان یا متخصص داخلی نیستین؟ مشکل خاصی ندارین؟ عفونت یا پلی کیستیک... یا بیماری خودایمن ...

مشکل عفونت یا پلی کیستیک نه راستش چون زود باردار می شدم اسپرم رو چک نکردیم ولی خود ایمنی رو که دوستان میگن باید چک کنم ببینم توی آزمایشام بوده یا نه