2777
2789

من یه مدت هست کار منجوق و جواهر روی لباس انجام میدم 

قبلا اینجا تاپیک زده بودم ، که اوایل کارم بود و ماهی چهار تومن بیشتر نداشتم و دو دل بودم کار بگیرم یا نه 

چون تو خونه وقت آزاد زیاد دارم ، اگه کار نداشته باشم باید همش گوشی دستم باشه تو اینستا بچرخم که وقتم بگذره 

الان تقریبا ماهی شیش تومن میتونم دربیارم ، ولی هفته ای یکبار برای تحویل کارا باید پیک بگیرم ۷۰ تومن میشه 

بنظرتون خوبه ادامه بدم؟

این کار رو خیلی دوس دارم، حالم خوبه موقع کار کردن 

و اینکه پول داشته باشم روحیم خوبه 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مواظب گردنت باش فقط

اتفاقا دیروز یک حس گرفتگی تو گردنم بود با روغن ماساژ دادم امروز بهترم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
خوبه عزیزم کاش منم می‌تونستم تو این کار باشم از کحا میشه سفارش گرفت

یک مقدار باید یاد داشته باشین 

تو دیوار جستوجو کن منجوق دوزی یا جواهردوزی ، آگهی های مربوطش بالا میاد 

خودشون نمیان تحویل بگیرن؟

هفته ای دوبار تحویل هست ، یکبار من پیک میگیرم ، یک بار هم همون خانمی ک باهاش کار میکنم پیک میگیره