2777
2789

رشته های دانشگاهی ریاضی باید پا به پای علم پیشرفت کنی که کار خوب داشته باشی . خیلی پیشرفت علم و هوش مصنوعی روی این رشته ها مانور داره

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از راهنماییت🙏

ببین آبجی گلم 

شما تجربی خوندی،پس شیمی و فیزیک رو فولی 

ریاضی تجربی با حسابان مشترکه بیشتر جاهاش مثل همن 

پس شما فقط میخواد بری کتاب گسسته و آمار و هندسه بخری 

از اسمشون نترس خیلی هم راحته 

هندسه هم ک بخش استدلال و قضیه تالسو ک بلدی تو ریاضی تجربی فصل دو یازدهم کار کردی تو رشته ریاضی فقط مطلبای اضافه تر کار میکنی مثل ماتریس و بردار و...

گسسته هم سخت نیست جز فصل نظریه اعداد

یک منبع فقط بخر راحت تا کنکور سال بعد میترکونی

موفق باشی 

ریاضیم در حد ۱۰ یا ۱۴ نمره میگیرم بعد ریاضی و فیزیک رشته ریاضی بیشتره همینجوری برم مشروط میشم

ازاد مشروط نمیشی 

دختر من داره کامپیوتر میخونه از ریاضی هم رفته الان‌چند تا دوستاش هستند از تجربی امدند 

اخر ترم از استاد بانک برای خودت معلم بگیر پاس میکنی راحت 

ازاد با سراسری هیچ فرقی نداره تازه ازاد مدرکش بعدش ازاده اپلای راحتتره 

دختر من دولتی میخونه اما میگه کاش رفته بودم ازاد امتحاناتش اب خوردنه 

فعلا امضا ندارم
ووا خب تجربی که رشته های ریاضیو متونه با سوابق بره؟ دانشگاه ازادم راحت میتونی بری فقط ی مشکلی هست ت ...

ببین ازاد بخونه آخر تحصیل مدرکش برخلاف سراسری آزاده نیازی به پرداخت هزینه نداره 

واسه مهاجرت تقریبا دویست میلیون جلو افتاده 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

من پشت کنکوری تجربیم و میخوام اینو بهت بگم که ترجبی رشته ای هست که باهاش رشته های رشته های دیگم تو م ...

اینا سرمایه میخوان 

برا یک دختر بی پشتوانه یک جورایی نشدنی

ترجیحم اینکه برم دانشگاه درس بخونم یک رشته ی درست و حسابی که اینده داشته باشه

...

رشته های ریاضی مثل تجربی نیست که دولت هزینه کنه برای دانشجو که وارد بازار کار بشه . در واقع جون ادمی زاده که بی ارزش شده میندازن زیر دست تازه کار

رشته های ریاضی تمام هزینه های پیشرفت با خودته که قیمت دلار خیلی وابسته‌س . خرید لپ تاپ خوب . گذروندن دوره های نرم افزار .....

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

ریاضیم در حد ۱۰ یا ۱۴ نمره میگیرم بعد ریاضی و فیزیک رشته ریاضی بیشتره همینجوری برم مشروط میشم

نه عزیزم طرز فکرتو اصلاح کن 

انقدر هندسه و حسابان کار کن خودت دستت عادت میکنه 

همه ک مادرزادی ریاضی دان نبودن ک 

باز خوبه تو تجربی خوندی پس تا یه حدی ریاضی فیزیک و شیمی بلدی یه رفیق دیگم انسانی بود تصمیم گرفته بره کنکور ریاضی بده بخاطر علاقش به کامپیوتر 

پس اونو چی میگی 

ووا خب تجربی که رشته های ریاضیو متونه با سوابق بره؟ دانشگاه ازادم راحت میتونی بری فقط ی مشکلی هست ت ...

خب میشه رفت منم دیدم تو سوابق ولی دانشگاه های دور بعضا امکاناتش خوب نیست

رشته ای که من میخوام برم باید یک دانشگاه درست و حسابی بری که کار بگیری تمرین کنی تو شهر های دور افتاده کار سخت پیدا میشه برای کامپیوتر 

...

خب میشه رفت منم دیدم تو سوابق ولی دانشگاه های دور بعضا امکاناتش خوب نیسترشته ای که من میخوام برم بای ...

کامپیوتر اگر میخوای بری دانشگاه هیچی یادت نمیدن صرفا مدرکش بدرد میخوره باید بری دوره تا یاد بگیری 

فعلا امضا ندارم
نه ریاضی هندسش سخت نیست گسسته خیلی چرته درساشون باهم مشترکه

باز گسسته رو‌ من با زیاد خوندن می‌تونستم یه کاریش بکنم 

ولی هندسه پدرمو درآورد ، به جز اون ماتریسها اینا بقیش واقعاً خلاقیت میخواست سختم بود 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you