2777
2789

هرچی علاقه اته

ما به اجبار  پسرم فرستادیم تجربی

علاقه اش نبود  با وجود تلاش و  درسخون بودن   نتونست  چیزی که تو ذهنش بود رو قبول شه

دانشگاه ریاضی   رشته ی برق رفت

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی واقعاً سنگینه من از تجربی اومدم ریاضی بیین هندسه ایناش واقعا دهن سرویس می‌کنه ها اصلا برای یه ...

جدی؟ منم تجربیم میخوام رشته ریاضی کنکورش بدم 

فیلم اموزشی هم ببینم کلا خساست بزارم کنار برم دانشگاه

...

پشت کنکوری رشتم تجربی به این فکر می کنم که کنکور ریاضی بدم بهتره یا بازم تجربی

ریاضی بده سریع قبولی یارو درصدش تو تجربی میانگین ۶۰ نمیاره چیزی ولی همون ۲۰ ۳۰ درصدو تو کنکور ریاضی بزنی،دانشگاه خوب قبول میشی 

تازه رفیقم رشتش ریاضی بود،تازه امسال فارغ التحصیل شد چون معدل ۱۹ و خورده ای بود و نهاییاشو خوب داد،با درصد خیلی کم تو کنکور بازم رشته خوب تو دانشگاه قبول شد 

دلیلش تاثیر معدل ۶۰ درصدی هست 

سهم کنکور رو دارن کم میکنن

جدی؟ منم تجربیم میخوام رشته ریاضی کنکورش بدم فیلم اموزشی هم ببینم کلا خساست بزارم کنار برم دانشگاه

اگر پول ازاد داری بدی 

خودت در ب در نکن برو مهندسی یا هر چی دوست داری بخون 

ترم بهمن هم ثبت نام دارند 

فعلا امضا ندارم

من پشت کنکوری تجربیم و میخوام اینو بهت بگم که ترجبی رشته ای هست که باهاش رشته های رشته های دیگم تو میتونی بری ولی بقیه رشته ها نمیتونن بیان رشته تو بعدم الان همه مهندسا بیکارن بعد الان ما تجربی هستیم برو دفترچه انتخاب رشته امسالو دانلود کن ی سریررشته ها هستن با سوابقن مثلا مهندسی کامپیوتر دانشکاه دولتی ما تجربیا میتونیم بریم توی ی سری شهر با اون مبا معدل دیپلممون و با سوابق ی جیز دیگم بگم من خیلی درسخون بودم اومدم تجربی گفتم پزشکیو میارم همه دوروبریامم هنین فکرو میکردن ولی دیگه درسو ولکردم و از وسطای یازدهم نخوندم و پشت کنکورم بنظرم بری هنرستان عشقو حال کنی بهتره کسیم ازت توقع نداره میتونی از همون دبیریتان ی کاریو شروع کنی و توش پیشرفت کنی مثل کارای زیبایی هنری رسانه ای یوتیوبری و بلاگری و مدلی و انلاین شاپ و... 

اگر پول ازاد داری بدی خودت در ب در نکن برو مهندسی یا هر چی دوست داری بخون ترم بهمن هم ثبت نام دارند

ریاضیم در حد ۱۰ یا ۱۴ نمره میگیرم بعد ریاضی و فیزیک رشته ریاضی بیشتره همینجوری برم مشروط میشم 

...

تجربی فعلا آیندش الان خوبه ده سال دیگ معلوم نیست بهتر بشه ولی ریاضی هم شاخه هاش زیاده و برای پیشرفت ...

دختر من ریاضیش عالی بود گفتن زیر مجموعه کمه رفت تجربی

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
جدی؟ منم تجربیم میخوام رشته ریاضی کنکورش بدم فیلم اموزشی هم ببینم کلا خساست بزارم کنار برم دانشگاه

ووا خب تجربی که رشته های ریاضیو متونه با سوابق بره؟  دانشگاه ازادم راحت میتونی بری فقط ی مشکلی هست تش بیکاری