2777
2789
عنوان

کسی و دیدین ازدواج کنه خودشو بگیره

121 بازدید | 10 پست

دست خودم نی همیشه آدمی بودم که ذوق میکردم بخاطر خوشی و همه چیز همه 

از روزی که پارتنرم،نامزدم آمد تو زندگیم با حال بذش،من با همه بد شدم

با حال خوبش، من با همه خوب بودم...

حالا ام دارم خودمو میگیرم فخر میفروشم که اره شوهر دارم چی دارم گوز دارم...توجه می‌کنه بهم 

در صورتی که قیافش شبیه گوشکوب برقیه یا گاهی اوقات شبیه مرغ منجمد برزیلی هست

امیدوارم این تایم تموم شه چون از خودم بدم میاد چرا باید اینجوری باشم بقران دست خودم نیست نمیدونم چمه 

همه رو مسخره میکردم خودم شدم از اونا...

لطفاً بهم بگین که چقد اسکلم 

و خلم من

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم. احساس ارزشمندی بعضی از دختر ها از لحظه ای شروع میشه که شوهر کردن و یه مرد بهشون میرسه. و چون تا قبلش احساس ارزشمندی نداشتن این احساس ارزشمندی جدیدی که بهشون میرسه براشون خیلی تازگی داره و کنترل کردنش براشون سخته. ممکنه خودشون رو بگیرن

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

خوبه که میدونی شبیه مرغ منجمد برزیلیه 

عیبی نداره منم تازه عقد کرده بودم این شکلی بودم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!