خواننده_زمین_گرد مدیر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3393 عنوان رشته تجربی یا ریاضی | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 52 پست کدومش بنظرتون بهتره ؟ ... 1404/07/26 | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه777u عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 6540 پس تجربی بهتره ؟ اینو خودت باید تصمیم بگیری که برای شما چی بهترهاینارو گفتم که به بعد دانشگاه هم فک کنی . ببینی تو کدوم بهتر میتونی پیشرفت کنی کجا حالت بهتره ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍
salallaseterke313 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 529 کامپیوتر اگر میخوای بری دانشگاه هیچی یادت نمیدن صرفا مدرکش بدرد میخوره باید بری دوره تا یاد بگیری کامپیوتر برای لیسانس گرفتنش خوبه ولی به قول شما دانشگاه فقط دروس تئوریع ایشون خارج از دانشگاه برای مهارتش باید کلاس هم بره
خواننده_زمین_گرد مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3393 اگر پول ازاد داری بدی خودت در ب در نکن برو مهندسی یا هر چی دوست داری بخون ترم بهمن هم ثبت نام دارند پس لازم نیست دیگه کنکور بدم تا سال بعد بخونم؟ از الان ریاضی کار کنم تا ثبت نام بهمن ؟ ...
خواننده_زمین_گرد مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3393 اینو خودت باید تصمیم بگیری که برای شما چی بهترهاینارو گفتم که به بعد دانشگاه هم فک کنی . ببینی تو کد ... گیج شدم والامن اصلا به تجربی علاقه ندارمفقط دوتا هدف دارم سریع برم دانشگاه و پول دربیارم سر یک شغلی ...
salallaseterke313 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 529 باز گسسته رو من با زیاد خوندن میتونستم یه کاریش بکنم ولی هندسه پدرمو درآورد ، به جز اون ماتریسها ا ... ولی حسابان خیلی قابل فهم تره چون مطلبش زنجیره وار به دهم وصله مهم ترین درسم هست
سلامممم1111 عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 732 ولی حسابان خیلی قابل فهم تره چون مطلبش زنجیره وار به دهم وصله مهم ترین درسم هست آفرین دقیقا You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10349 پس لازم نیست دیگه کنکور بدم تا سال بعد بخونم؟ از الان ریاضی کار کنم تا ثبت نام بهمن ؟ اره بهمن ثبت نام کن برو ریاضیش،اصلا سخت نیست بعد اینکه از الان یکم برنامه نویسی یاد بگیر اکثرا از سی پلاس یا سی پلاس پلاس برای ترم یک و دو استفاده میکنند چند تا داشنگاه دیدم پایتون شروع میکنند فعلا امضا ندارم
yooogiii عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 479 خداروشکردارم فکر می کنم رشته ریاضی کنکورشو بدم آره عزیزم، اگرم به فکر مهاجرتی؛ از طریق مهندسی راحت میتونی بری اروپا 😍