2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن الان همه چی خوبه و ما خوشبختیم به منم میگن صهیونیستی 🤣🤣🤣👌

تو صهیونیست نیستی تو طرفدار کشورتی طرفدار مردمت هستی حق داری حق هر انسانیه گاهی دردودل کنه گاهی خودشو خالی کنه واقعا شرایط هرروز سخت و سخت تر میشه داریم روز به روز زیر فشار اقتصادی ذوب میشیم

کدوم بدتر خدا نکنه جنگ بشه ولی اگر هم بشه اینا باز تو سوراخ موش قایم میشن این ماییم که دق مرگ میشیم

منم مخالف جنگم خدا نکنه بشه 

صد سال از بقیه کشورها عقب بمونیم 

نه اون اسلامی که جوون ها رو میکشه و دست رنج مردم رو بالا میکشه پولدار هارو پولدارتر فقیر هارو فقیر ت ...

اسلام ذاتا بد نیست اما بعضی ها به اسم اسلام کارهایی میکنن که آدم از همه چی زده میشه 

تو صهیونیست نیستی تو طرفدار کشورتی طرفدار مردمت هستی حق داری حق هر انسانیه گاهی دردودل کنه گاهی خودش ...

بله حق دارم ولی چرا واقعا بعضی ها چرا خودشون رو دارن به نفهمی میزنن زورم میاد نه میشه ازدواج کرد نه میشه زندگی کرد نه میشه بچه دار شد فقط داریم تو این کشور کوفتی برای مافیا دستو پا میزنیم

نه اون اسلامی که جوون ها رو میکشه و دست رنج مردم رو بالا میکشه پولدار هارو پولدارتر فقیر هارو فقیر ت ...

خب این اسلام نیست که گاهی اوقات به این اسلام خیلی کارا میکنن..

اما تو تا حالا مطالعه داشتی راجب این مورد؟ اینکه اسلام چیه احکامش چیه ان غیر از نماز و‌روزه 

ما بعنوان مسلمان واقعا هیچی نمی‌دونیم فقط به چیزهایی که از بچگی و مدرسه یاد گرفتیم اکتفا میکنیم موقعی هم چیزی ببینیم جبهه میگیریم که اره راست میگن دین بده اسلام بده و فلان...

اما تو تا حالا مطالعه داشتی راجب این مورد؟ اینکه اسلام چیه احکامش چیه ان غیر از نماز و‌روزه ما بعنوا ...

اره مطالعه کردم منی که شوهرم با فوق لیسانس بیکاره خودم خونه دارم یه یه مدرک که هیجا به دردم نمیخوره

بله حق دارم ولی چرا واقعا بعضی ها چرا خودشون رو دارن به نفهمی میزنن زورم میاد نه میشه ازدواج کرد نه ...

هیچکاری جز کمک به هموطنامون ازدستمون برنمیاد💔

انشاالله اوضاعمون بهتر شه