2777
2789
عنوان

دلم واسه تنهایی بچم میسوزه خیلی

545 بازدید | 50 پست

هنوز کوچیکه یک سال و نیمه ست ولی میگم تک و تنها چیکار کنه بچه دوم موندم بیارم نیارم اخه حالمم از حاملگی و زایمان و اون نه ماه گرفتاری هاش بهم میخوره بعدم نوزادی واکسن ها مریض شدن های پی در پی اوووف

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دلت نسوزه 

برا بچت وقت بذار بازی کن باهاش 

ببرش خانه بازی یا پارک با بقیه ارتباط بگیره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تک فرزندم از سه سالگی مهد رفتم

راضی هستی عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

تنها نیست که شما هستید بعدم. مهد میره دوست پیدا میکنه. آشناها همسایه ها پارک خانه بازی. بخاطر تنها بودن که نمیشه الکی ی موجودو وارد دنیا کرد. نگران نباشین

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

منم دلم واسه دخترم میسوزه از اینکه بعده لینکه منو باباش نباشیم چیکار میکنه ولی خب واقعا با این اوضاع جرات ندارم یکی دیگه بیارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

زوده یکی دو سال دیگه که مستقل شد دومی رو بیار

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آره خیلی

چ خوب من اکثرا از کسایی که تک فرزندن پرسبدم همه گفتن راضین ولی یسریا اینجا میگن یا بچه نیار یا میاری حداقل دوتا بیار یکی خیلی تنهاس و نمیدونم ظلمه و