2777
2789

برام نفری یه حمد بخونید ، توده کلیه دارم باید هفته دیگه عمل کنم هنوز معلوم نیست خوش خیمه یا نه ، خیلی نگران بچه هام هستم 🥺الهی به حق شهید شش ماهه کربلا آقا علی اصغر حاجت روا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟ 

ببخشید دوسال پیش داخل یه تاپیک گفتین که شوهرتون وقتی دندونشو پر کرده فایل داخلش شکسته

الان بعد از دوسال شوهرتون چیکار کرد ،دندونش پر کرده مشکلی پیش نیومده 

من همین امشب برام این اتفاق افتاده فایل داخل دندونم شکسته بعد از سه ساعت تلاش سه تا دکتر نتونستن درش بیارن 

و بای پس انجام دادن و پرش کردن گفته که مشکلی نیست .

خیلی نگرانم 

باردارم هستم 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
سلام خوبی؟ ببخشید دوسال پیش داخل یه تاپیک گفتین که شوهرتون وقتی دندونشو پر کرده فایل داخلش شکستهالان ...

سلام عزیز دلم ، نگران نباش هیچ مشکلی پیش نمیاد ، خداروشکر همسرمم مشکلی نداره، از چندتا پزشک دیگه تحقیق کردیم گفتن موردی نداره، دختر خاله ام هم دندون پزشکه گفت مشکلی پیش نمیاد ، شما هم استرس نگیر. عزیزم

سلام عزیز دلم ، نگران نباش هیچ مشکلی پیش نمیاد ، خداروشکر همسرمم مشکلی نداره، از چندتا پزشک دیگه تحق ...

من خیلی نگرانم .از نگرانی حالم بده .

شوهرتون هنوز فایل داخل دندونشه ،لازم نبود بکشه و ایمپلنت کنه.

من دوس ندارم جوری پیش بره که یک زمانی بخوام ایمپلت کنم .

چقد خدا خدا کردم که در بیاد ولی نشد .

الان خیلی درد داره دندونم .

دردش بهتر میشه ؟ 

چون باردارم نمیتونم مسکن بخورم .

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
من خیلی نگرانم .از نگرانی حالم بده .شوهرتون هنوز فایل داخل دندونشه ،لازم نبود بکشه و ایمپلنت کنه.من ...

نگران نباش عزیزم ، اتفاقی نمی افته 

متخصص ریشه کاملا ضد عفونی می‌کنه و روی فایل رو پر می‌کنه فایل داخل دندون که نمیتونه حرکت کنه ثابت میمونه، تا الان که خداروشکر همسر من دندونش مشکلی ایجاد نکرده 

شما هم آرامش خودت رو حفظ کن واسه نی نی خوب نیست