2777
2789
عنوان

دلم واسه تنهایی بچم میسوزه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
پووووفف مث خوره افتاده بجونم بخدا نمیدونم چیکار کنم خودمم سنم داره میره بالا میترسم نیارم بعدا پشیمو ...

چند سالته؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آره بعد از طرفی منم مدام حوصله ندارم باهاش بازی کنم میگم اگه یه بچه دیگه بود باهم سرگرم میشدن بازی م ...

اره عزیزم ما مادرها که نمیتونیم یا مرتب بچه رو ببریم این پارک و اون خونه بازی

یا اینکه یسر در حال بازی باشیم

فوقش بتونیم یساعت براش وقت بزاریم

بچه ها دوس دارن یسر مشغول بازی باشن.

ببین یه بچه دیگه بیاد تو خونت حال روحی همتون فرق میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

دارم میشم ۳۴☹️

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دارم میشم ۳۴☹️

منم همسن توام واقعا نمیدونم چیکار کنم اگرم اقدام کنم سال دیگه میکنم و بچه تو سی شش سالگیم دنیا میاد باز موندم دارم فکر میکنم همچنان 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا