2777
2789
عنوان

دلم واسه تنهایی بچم میسوزه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
منم دلم واسه دخترم میسوزه از اینکه بعده لینکه منو باباش نباشیم چیکار میکنه ولی خب واقعا با این اوضاع ...

ایشالا که سایتون بالا سرش باشه

میتونه کلی تو اجتماع دوست پیدا کنه دوست خوب از خواهر برادر خیلی بیشتر به کار آدم میاد

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من،به چه چیزایی فکر میکنی دخترخدا بزرگه

پووووفف مث خوره افتاده بجونم بخدا نمیدونم چیکار کنم خودمم سنم داره میره بالا میترسم نیارم بعدا پشیمون بشم از طرفیم از اوردنشم میترسم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من پسرم یکسال و نیمه بود خواهرش بدنیااومد

همه سختیاشون باهم گذشت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ایشالا که سایتون بالا سرش باشهمیتونه کلی تو اجتماع دوست پیدا کنه دوست خوب از خواهر برادر خیلی بیشتر ...

سلامت باشی عزیزم اره خب اینم حرفیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هرچقدرم بچه رو تو اجتماع بگیردونی جای خواهر برادر و چالشایی که باعث رشدش توی خانواده میشه رو نمیگیره 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان زوده ولی اگه سنت بالا هست دومی رو بیار.اگه سنت اوکیه بذار چند سال بعد.تنهایی توبچگی با دوست ومدرسه ومهد پر میشه.ولی آدم نیاز داره تو دنیا یه همخون داشته باشه.من سنم بالاست باردار نمیشم .خیلی وقتا برای تنهایی دخترم توسن بزرگسالی وبعداز مرگ خودم وباباش گریه میکنم.همسر وبچه هم هیچوقت جای خواهر برادررونمیگیره

چ خوب من اکثرا از کسایی که تک فرزندن پرسبدم همه گفتن راضین ولی یسریا اینجا میگن یا بچه نیار یا میاری ...

من هیچوقت احساس تنهایی نکردم با اینکه بچه های فامیل اکثرا خیلی ازم بزرگتر بودن و یدونه پسرخالم بود که اونم سالی ی بار میومد شهر ما

اون موقع مهدی که میرفتم کلاس فوق برنامه داشت اونا رو هم میرفتم و دو سه نفری که خانواده هامون هم دیگه رو میشناختن گاهی وقتا عصر میرفتیم خونه هم دیگه و بیشتر وقتا خصوصا تابستون پارک میرفتیم عصرا 

ی خورده هم که بزرگتر شدم دیگه کلاسای بیرون بود

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

وسواس فکری داری چند سالته،اگه شرایطشو داری بیار

دارم میشم ۳۴ ساله نه وسواس ندارم تو دوزاهی سختیم واقعا نمیدونم چ تصمیمی درسته چی غلط اوضاع مالی هم معمولیه

حالا یه کم زوده بذار بزرگتر شه

ولی فقط تنهایی و بی همبازی بودنش نیست

بزرگتر که میشع واقعا آدم به خاهر یا برادر احتیاج داره،تو سختی ها،تو مشکلات.حتی توی خوشی ها

هیچ دوستی مثل خاهر برادر نمیشه

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

تک فرزندی خوب نیس. من خواهر دارم.باهاش درد و دل میکنم.حرفهایی که به مادرم نمیتونم بگم به خواهرم میگم. برادر دارم.چهره اش شبیه بابامه. بعد فوت پدرم جاشو گرفته. خدا رو شکر که خواهر برادر دارم. هیچچچچچ دوست و فامیلی جای خواهر برادر رو نمیگیره..