هنوز کوچیکه یک سال و نیمه ست ولی میگم تک و تنها چیکار کنه بچه دوم موندم بیارم نیارم اخه حالمم از حاملگی و زایمان و اون نه ماه گرفتاری هاش بهم میخوره بعدم نوزادی واکسن ها مریض شدن های پی در پی اوووف
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
پووووفف مث خوره افتاده بجونم بخدا نمیدونم چیکار کنم خودمم سنم داره میره بالا میترسم نیارم بعدا پشیمون بشم از طرفیم از اوردنشم میترسم
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ایشالا که سایتون بالا سرش باشهمیتونه کلی تو اجتماع دوست پیدا کنه دوست خوب از خواهر برادر خیلی بیشتر ...
سلامت باشی عزیزم اره خب اینم حرفیه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
الان زوده ولی اگه سنت بالا هست دومی رو بیار.اگه سنت اوکیه بذار چند سال بعد.تنهایی توبچگی با دوست ومدرسه ومهد پر میشه.ولی آدم نیاز داره تو دنیا یه همخون داشته باشه.من سنم بالاست باردار نمیشم .خیلی وقتا برای تنهایی دخترم توسن بزرگسالی وبعداز مرگ خودم وباباش گریه میکنم.همسر وبچه هم هیچوقت جای خواهر برادررونمیگیره
چ خوب من اکثرا از کسایی که تک فرزندن پرسبدم همه گفتن راضین ولی یسریا اینجا میگن یا بچه نیار یا میاری ...
من هیچوقت احساس تنهایی نکردم با اینکه بچه های فامیل اکثرا خیلی ازم بزرگتر بودن و یدونه پسرخالم بود که اونم سالی ی بار میومد شهر ما
اون موقع مهدی که میرفتم کلاس فوق برنامه داشت اونا رو هم میرفتم و دو سه نفری که خانواده هامون هم دیگه رو میشناختن گاهی وقتا عصر میرفتیم خونه هم دیگه و بیشتر وقتا خصوصا تابستون پارک میرفتیم عصرا
دارم میشم ۳۴ ساله نه وسواس ندارم تو دوزاهی سختیم واقعا نمیدونم چ تصمیمی درسته چی غلط اوضاع مالی هم معمولیه
تک فرزندی خوب نیس. من خواهر دارم.باهاش درد و دل میکنم.حرفهایی که به مادرم نمیتونم بگم به خواهرم میگم. برادر دارم.چهره اش شبیه بابامه. بعد فوت پدرم جاشو گرفته. خدا رو شکر که خواهر برادر دارم. هیچچچچچ دوست و فامیلی جای خواهر برادر رو نمیگیره..