2777
2789
عنوان

دلم واسه تنهایی بچم میسوزه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
دارم میشم ۳۴ ساله نه وسواس ندارم تو دوزاهی سختیم واقعا نمیدونم چ تصمیمی درسته چی غلط اوضاع مالی هم م ...

اگه وضعیت جسمی و روحی خودت مناسبه،وضع مالی هم تا حدی قابل قبوله،شوهرت پایه اس بیار دیر نکن

یک بار بیار تمام سختیا بکش تمام منم بچم یکسال هفت ماهس میخوام دومیو بیارم بچم بشدت بچه دوسته اجتماعی تو خونه موقع رسیدگی به کارام کز کردنشو میبینم ناراحت میشم حتما میارم بعدیو انشاالله دعا کن برام ناباروری زیاد شده یک خانومه تو مطب دکتر بودم می‌گفت پشت بچت بچه بعدی سریع بیار نزار پنج شش سال دیگه گفت من همین کار کردم که بچه دار دیگه نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب من اکثرا از کسایی که تک فرزندن پرسبدم همه گفتن راضین ولی یسریا اینجا میگن یا بچه نیار یا میاری ...

خودشون دلشون می خواد می ندازن گردن بچه.

چه اشکالی نداره. جرم که نیست. هر چند تا دلشون می خواد بیارن. نمی دونم چرا دنبال بهونن

ایشالا که سایتون بالا سرش باشهمیتونه کلی تو اجتماع دوست پیدا کنه دوست خوب از خواهر برادر خیلی بیشتر ...

دوست خوب داشتن که عالیه ولی

آدم برای خواهر برادر خودش جونشم میده، ولی هیچوقت برای یه غریبه،حتی اگه تنها و بهترین دوستش باشه اینکارو نمیکنه

هرچقدرم بچه رو تو اجتماع بگیردونی جای خواهر برادر و چالشایی که باعث رشدش توی خانواده میشه رو نمیگیره

بچه های من زیاد نمیرن بیرون.دو روزی یبار

اکثر اوقات مدرسه هستن و عصر هم به درساشون میرسن

سه تایی با هم سرگرم هستن تو خونه

همیشه از مامانم بخاطر اینکه داداشمو بدنیا اورده تشکر کردم. 

بهترین دوست و همراهم تو مجردی و حتا حالا ک متاهلم پنج کلمه باهاش حرف میزنم قلبم اروم میگیره 

قطعا داشتنش در اکثریت موارد از نداشتنش بهتره 

اما خودم فک نکنم چنین فداکاری برا بچم بکنم 

چون همه شرایط کشورمون جالب نیست هم 

اینکه خیلی احتمال میدم بچه های اینده مث ما انقد خودشون درگیر خانواده نگنن. 

بچه های من زیاد نمیرن بیرون.دو روزی یباراکثر اوقات مدرسه هستن و عصر هم به درساشون میرسنسه تایی با هم ...

بهترین سبک زندگی همین سبک زندگی شماست

منم خدا بخواد بتونم با ۹ ماه ویار کنار بیام برای بعدی اقدام میکنم 🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

واقعا یه بچه سخته همیشه تو خونه تنها

پدر و مادر اصلا نمیتونن اونطور که همسن و سالهای بچه هستن باهاش ارتباط بگیرن

یه بچه بیار البته دوسال دیگه

ببین چطور باهم سرگرم میشن

دوست خوب داشتن که عالیه ولیآدم برای خواهر برادر خودش جونشم میده، ولی هیچوقت برای یه غریبه،حتی اگه تن ...

آره اگه خواهر برادر خوب باشن

ولی متاسفانه خیلیا رو من دیدم که سر ارث و میراث کارایی با خواهر و برادرشون کردن که دشمن اون آدمم این کارو نمیکرد

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

من تک فرزندم از سه سالگی مهد رفتم

دلت خواهر برادر نمیخواست هیچوقت؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نه

برادرزاده منن بیست هفت سالشع خیلی ناراحته تک فرزند هی بمن میگه عکه نزار بچت مثل من تنها بمونه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

واقعا یه بچه سخته همیشه تو خونه تنهاپدر و مادر اصلا نمیتونن اونطور که همسن و سالهای بچه هستن باهاش ا ...

آره بعد از طرفی منم مدام حوصله ندارم باهاش بازی کنم میگم اگه یه بچه دیگه بود باهم سرگرم میشدن بازی میکردن منم از عذاب وجدان درمیومدم 

یک بار بیار تمام سختیا بکش تمام منم بچم یکسال هفت ماهس میخوام دومیو بیارم بچم بشدت بچه دوسته اجتماعی ...

نه بابا نگران نباش حامله میشی