2777
2789
عنوان

فکر اینکه دیشب همسرم به خانمی دید میزد رهام نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار اتفاقی بود ولی دومین بار قطعا ارادی

دیگه خودت شوهرتو می‌شناسی گلم ببین از قصد نگاه کرده یانه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بنظرت راجع به اینکه این حرکات ناراحتم میکنه چجوری باید باهاش صحبت کنم؟

مستقیم نگو روش باز میشه. دیگه خودشو جلوی تو جمع نمیکنه. 

اما مثلا بعدا تو یه شرایط یا موقعیتی حرفش پیش اومد بگو آره اه این مردای نیز چی میخوان از جون آدم یه جوری را میزنن سر تا پای آدم نگاه میکنن انگار آدم ندیدن. انگار خودشون خواهر و مادر ندارن. چقد بده آدم اینجوری باشه مردای چندش.

اینجوری هم غیر مستقیم حرفاتو گفتی که خوشت نمیاد هم شوهرتون قلقلک دادی که اره مردای دیگه به منم نگاه میکنن اونجوری شاید به غیرتش بر خورد 

خب عزیزم خودت میگی چشممو گرفت وهی نگاه میکردی. شوهر هم مث تو آدمه نگاه کرده

اولین بار تو خیابون نگاهم افتاد ولی تو مغازه دیگه نگاه نکردم همسرم ولی بااینکه اومدم روبه روش، نگاهش رفت سمت در و خانمه