2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من بدغذاس توعمرش لب ب گوشت وتخم مرغ نزده بعد بیاد نخوداب بخورع

عق میزنع فقط 

از زندگی سیرم کردع

کاش مشکلی بیماری داشت میگفتم ازاونه وقتی سالمه چرا انقد بدغذلس وعق میزنه انگار حاملس بخدا

بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔

فقط نخود با اب پخته شه؟

ن پیاز داغ درست کن توش ادویه دلخواه بزن غیر نمک

بعد یا نخود از قبل پخته شده بهش اضافه کن بذار باهم بپزن لعاب بدن یا اینکه نخود خام و از اول با همون پیاز داغ بذار بپزه اگرم میدونی دیرپزن تو زودپز درستش کن

میتونی توش قلم بندازی عصاره بده لذیذ میشه یا هر گوشت دلخواهت

اخرش ک لعاب داد میتونی توش جعفری خوردشده البته ب مقدار کم اضافه کنی

نمک و اول نزن شاید دیر بپزه دقیق نمیدونم

دکتر گوارش بردی؟

اره هیچیش نی 

هیچی 

میگن روحی روانیه

اخه از ۲ سالگی اینجورع چ روحی

مگه چیگارش کردم ک مشکل روحی داره

ن پیاز داغ درست کن توش ادویه دلخواه بزن غیر نمکبعد یا نخود از قبل پخته شده بهش اضافه کن بذار باهم بپ ...

من بدون هیچ گوشتی درست میکنم بازم خوش طعم میشه 

سلیقه ایه فقط مرغ نریزین بنظرم حیفه غذای ب این مقوی ای توش این مرغای الکی بریزین

دکتر گوارش بردی؟

باور میکنی صبونه ک هیچی نمیخوره هیچی

ناهار برنج سفید وسالاد شیرازی 

شامم ی لیوان شیر سرد اگه شیر یکم ولرم باشه تستفراغ میکنه 

فقط باید سرد باشه

موز مگه چیه ک حاضر نیس تست کنه موز ک خوشمزس بقران پیر شدم حمله عصبی بهم دس میده 

پنیک میکنم شدید هرووز

نخود شب قبل خیس کردم ..صبح گذاشتم قابلمه با همون آب نمک زدم و زردچوبه پودر لیمو ..فلفل خشک دو تا برا نیم کیلو نخود ..من به جای گوشت عصاره گوشت دو تا ریختم هم لعاب میگیره هم طعم خوبی گرفته ..با یکی دو تا پیاز قاچ ..چون فصل سرما خوردگیه پیاز سرخ نکردم ..دو تا سیر هم اخطاری انداختم 

اره هیچیش نی هیچی میگن روحی روانیهاخه از ۲ سالگی اینجورع چ روحیمگه چیگارش کردم ک مشکل روحی داره

کاربر راست میگه همسر منم مشکل معده داشت بعضی وقتا گلاب ب روت کلا بالا میاورد

یا میکروب معده داره

گفتی دکتر بردی سالم بود معدش؟

سر چ غذاهایی حساسیت داره عق میزنه؟