2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با توعهپسر بچه ضعیف بشه حتی ممکنه در اینده روی بچه دار شدنش و اسپرمش اثر منفی بذاره ازین ببعد خود ...

متاسفانه تنها نمیتونم 

با سوهرم میبردیم شیراز 

دیگ دورع ازمون شهرستانم نمیتونم تنهایی برم 

شوهرمم کلا بیخیال شده میگه خودش ضرر میکنه میخواس بخوره💔💔انقد حالم خرابه حمله عصبی بهم دس میده هروز هروز

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

ن هیچی غذا نمیخوره هیچیییییییی فقط شیر وعسل و هلو وهندونه دوس داره با اب ومایعاتم دوس داره بستنی هم ...

همون بستنی رو خودت تو خونه با ثعلب درست کن توش موز له شده و زرده تخم مرغ یجوری قاطی کن نفهمه😁 روشم پر مغز بریز حداقل تقویت شه

باور میکنی صبونه ک هیچی نمیخوره هیچیناهار برنج سفید وسالاد شیرازی شامم ی لیوان شیر سرد اگه شیر یکم و ...

خواهر من اینجوری بود خیلیم لاغر بود

یه مدت مینشست پای تلوزیون معتاد تلوزیون شد

همونجا غذاشو میخورد

ورجه وورجه هم پای تلوزیون زیاد میکرد همش گرسنش میشد

از اونطرفم همش نگاش به تلوزیون بود نمیفهمید داره چی میخوره چقدر میخوره

بعد مدتی جون گرفت

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

تو نخود اب باید سیرابی بریزی نه گوشت

بایدی نیست سلیقه ایه من هرکیو میبینم هرجور دلش میخواد درست میکنه انصافا اکثرش خوشمزه میشه

مامانم گوشت بوقلمون ریخت طعم‌اونم‌خوب شد

متاسفانه تنها نمیتونم با سوهرم میبردیم شیراز دیگ دورع ازمون شهرستانم نمیتونم تنهایی برم شوهرمم کلا ب ...

انقد ب خودت فشار نیار عزیزم غصه نخور انشالله یه راهی پیدا میشه اینا همش موقتیه

میگن تو کودکی تا بزرگسالی پرزهای چشایی روی زبون ب مرور تغییر میکنن واس همین بچه ها ی چیزیو متنفرن ولی وقتی بزرگ میشن میخورن

همون بستنی رو خودت تو خونه با ثعلب درست کن توش موز له شده و زرده تخم مرغ یجوری قاطی کن نفهمه😁 روشم ...

ن خونگی میفهمه اول بو میکنه بخدا 

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

تو خودت محل زندگیت بدون همسرت اجازه نمیده بری بیرون؟

اره بابا میرم

انقد ب خودت فشار نیار عزیزم غصه نخور انشالله یه راهی پیدا میشه اینا همش موقتیهمیگن تو کودکی تا بزرگس ...

قربون مهربونیت برم

حس میکنم نسبت ب چیزای خمیری چندشش میشهموز و میوه های دیگه رو اگه خشک کنی چطور؟ ترد بشن مثل چیپسی دید ...

اره خمیری و خورشتی  وایناد

کلا مثلا ی ذره اب خورشت میریزم رو برنجش جیغ میزنه ک برنجمو کثیف کردی 💔💔😭اعصابم پودره انقد خودمو میزنم گاهی دستام ورم میکنه از درد

خواهر من اینجوری بود خیلیم لاغر بودیه مدت مینشست پای تلوزیون معتاد تلوزیون شدهمونجا غذاشو میخوردورجه ...

ن این حاضر نی تست کنه حتی 

میگم یکم تست کن اگه بالا اوردی من پیشتم تو بغلمی 

یکم تست کن جیغ میزنه فرار میکنه